FOTO by CEWE

Dekor

Emotivan, originalan i povoljan poklon za Majčin dan u nekoliko minuta

Viktoria Mikulić 06. svibnja 2024.

Pružimo im zahvalnost za bezuvjetnu ljubav...

Majčin dan je prilika da izrazimo svoju zahvalnost prema svojim majkama i bakama za sve što čine za nas. Jedan od najboljih načina da to učinimo je kroz poklone koji su emotivni, jednostavni, povoljni, ali istovremeno predivni. Ukratko, tražimo nešto posebno što će naše majke učiniti sretnima.

Upoznajte CEWE Instant print uslugu – savršen spoj praktičnosti i sentimentalnosti. Ova usluga omogućava vam da u nekoliko klikova pretvorite svakodnevne trenutke u predivne trenutke za pamćenje.

Sve što vam je potrebno je pametni telefon s fotografijom ili više njih koje želite pokloniti svojoj mami ili baki, a CEWE će vam pružiti nezaboravno iskustvo izrade trajne visokokvalitetne foto uspomene.

Kako biste svojoj majci ili baki poklonili nešto emotivno, za početak morate odabrati fotografiju ili više njih. Možete eksperimentirati s fotografijama vaše majke i vas iz djetinjstva, ili pak izabrati neki poseban trenutak koji ste podijelili. Važno je da fotografija izražava vašu vezu i ljubav na poseban način.

Kada odaberete fotografiju, možete je prenijeti na CEWE uređaj za Instant print uslugu koji možete pronaći na 180 lokacija diljem hrvatske u DM-u, Mülleru ili Tisak Media centrima.

Kada se fotografije iz Vašeg telefona učitaju na uređaj za Instant print uslugu, sve što trebate je odabrati neki od mnogi vrsta formata u kojem želite da se fotografije izradi, po želji dodajte i tekst zatim kliknuti gumb za izradu i za nekoliko sekundi ćete u ruci držati predivno iznenađenje za svoju mamu ili baku.

Fotografije možete staviti u ukrasnu kovertu koja se nalazi uz uređaj pa ih tako možete i pokloniti, a možete ih i uokviriti, staviti na fora stalak, dodati ih kao dodatak nekom drugom poklonu ili ih dodati cvjetnom aranžmanu, svaka opcija je sjajna ideja.

U svakom slučaju, garantiramo da oduševljenje neće izostati i da ćete raznježiti svoje majke i bake.