FOTO by Instagram @tania.ayuso / @beauty.inspiration.a / @tania.ayuso

Moda

Kako isfurati upečatljive metalik komade? Donosimo 10 favorita iz aktualne ponude!

Daria Lovrić 19. listopada 2022.

Metalik trend u vaš će outfit unijeti dozu glamura i istaknuti vas u masi!

Ususret najglamuroznijem periodu u godini metalik trend doživio je svoj veliki povratak. Svjetlucava odjeća, najčešće srebrne boje, nosi se u posebnim prilikama, ali i u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.

Dok su istinske zaljubljenice u modu jedva dočekale povratak ovog upečatljivog trenda, neki od nas još uvijek nisu sigurni na koji način bi efektne metalik komade isfurali. Ako još uvijek nemate hrabrosti za nošenje odvažnih odjevnih komada, za početak izaberite nekoliko reflektirajućih modnih dodataka poput torbica i remena.

Outfit u metalik sivoj nijansi i šljokicama donijet će nam status zvijezde

Osim modnih dodataka, nose se metalik cipele, suknje, hlače i bluze. High street brendovi u svoje su jesenske kolekcije uvrstili odjevne komade srebrnih metalik nijansi, a s njihovim ćete sjajem podići baš svaku kombinaciju.

Odjeća koja ima metalik efekt najčešće je od poliestera ili umjetne kože, a nekada su samo aristokrati i vladari imali na odjeći metalik efekt, koji se dobivao nitima od zlata i srebra.

Zara čizme – 499,90 kn

Metalik modni komadi preplavili su društvene mreže i zaludili modne influencerice i polako, ali sigurno osvajaju i nas. Metalik trend savršen je način za podizanje raspoloženja i tmurnih jesenskih kombinacija stoga se odvažite i uvrstite metalik komade i u svoju garderobu.

Zara hlače – 279,90 kn

Kako bi outfitom postigli wow efekt škicnite u našu galeriju i pronađite svoj primjerak u metalik izdanju.