FOTO by Bonami

Dekor

Kad bi šalice mogle pričati što bi rekle o vašem jutarnjem raspoloženju?

Daria Lovrić 04. svibnja 2023.

Veseo, tužan ili mrzovoljan? Koji ste tip prije prve kave?

Maštamo o sunčanoj suboti, buđenju bez alarma i ispijanju vruće kave na terasi okupanoj cvijećem. Tišina i miris kave u zraku, omiljena knjiga i svjež zrak je sve što nam treba.

S obzirom na to da nismo jutarnji tipovi, jutarnje kave radnim danima ne zadovoljavaju našu potrebu da u miru uživamo u toj aktivnosti koju Hrvati toliko obožavaju. Ona se najčešće svodi na brzinsko ispijanje tamne tekućine dok u isto vrijeme nanosimo sloj maskare, doručkujemo zobene ili krišku kruha, kopčamo košulju i oblačimo jednu tenisicu.

Cool šalice za prvu jutarnju kavicu

Vjerujte da nam raspoloženje u tim trenucima nije najbolje, međutim tako nam je većini. Unutar Bonami asortimana pronašli smo preslatke šalice koje će barem malo popraviti dan.

Bonami šalica
Bonami šalica
Bonami šalica 2

Riječ je o preslatkim modelima koji reflektiraju pet različitih raspoloženja. Uz veselo, tužno i mrzovoljno lice, unutar kolekcije nalazi se preslatka šalica koja oslikava osobu koja šalje poljubac, ali i onu koja nešto ili kalkulira ili smjera.

Bonami šalica 3

Ove šalice savršeno projiciraju naša raspoloženja i karaktere, stoga izaberite svoju omiljenu i oplemenite svoj asortiman posuđa primjerkom koji vas savršeno opisuje.

Preslatki modeli savršen su poklon za majku, prijateljicu ili partnera jer će ih nasmijati, ali i pokazati im koliko ih dobro poznajete.

Ispijanje kave u ovim šalicama je kao da se gledate u ogledalo. Svoje favorite možete naručiti putem Bonami web trgovine, po cijeni od 19.40 €.