FOTO by Emmezeta

Dekor

Cool šalice za prvu jutarnju kavicu dolaze s potpisom Emmezete!

Antonija Andabak 05. srpnja 2021.

Po još više cool cijeni od 129,99 kuna!

Ako ste mislili da dizajn pribora za jelo I pilo nije posve bitno jer ipak…bitnije je ono što se nalazi “na pjatu” ili u čaši – varate se. Otkako su objave na društvenim mrežama krenule u smjeru lijepih i zanimljivih fotografija, tako su se dizajneri potrudili unijeti živost u sve što lansiraju sa svojim potpisom.

U tom smjeru uspješno je krenula i Emmezeta, jedna od najpopularnijih stanica za opremu i uređenje doma koja iznova oduševljava sitnicama koje život čini ljepšim! Naše izvježbano oko u moru noviteta uočilo je nešto što će vam itekako sva jutra, a i one posebne relax momente, učiniti posebnima!

Set šalica za kavu zaokupirao je našu pozornost iz više razloga! Prije svega, zna se, dan mora započeti šalicom napitka za razbuđivanje no ovaj set mami da odaberete njega u vašu privatnu kolekciju jer je poseban sa svojim raznolikim uzorcima i bojama!

Šalice u četiri primamljiva uzorka interesantne su u svom točkastom izdanju, osobito roza šalica s crnim točkicama te roza s bijelim točkicama. U istom ton tu je i šalica s tanjurićem u crnoj nijansi, a osobito je upečatljiv prugasti dizajn kompleta za ispijanje omiljenih napitaka!

Šalice s tanjurićima dolaze u 8 komada, a njihova cijena od 129,99 kuna govori u prilog tome da ćemo ih odmah kupiti!