FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo luksuzne dizajnerske cipele rezervirane su za vjenčanje!

Viktoria Šafranić 07. travnja 2021.

Skupocjene, ali neodoljive!

Jimmy Choo je jedna od vodećih svjetskih luksuznih marki s osnaženim osjećajem glamura koji je prisutan na svim njihovim cipelama i torbama.

Imati uz sebe samo jedan primjerak s Jimmy Choo potpisom daje nam osjećaj moći i zadovoljstva. Njihove kreacije ne samo da pozitivno utječu na pripadnice nježnijeg spola, već nam pružaju potrebno samopouzdanje.

Na njihovom Instagram profilu pojavile su se besprijekorne sandale pod nazivom Maisel. Izrađene su u Italiji od najfinije napa kože u baletnoj ružičastoj boji, na blago zaobljenoj potpori od 100 mm, a na stražnjem dijelu imaju patentni zatvarač za jednostavno postavljanje. Čiste linije ovog oblika detaljno su ukrašene sjajnim bijelim biserima koji su ručno izvezeni na remenu i gležnju za romantičan i graciozan završetak.

Ove eye-catching sandale već na prvi pogled izazivaju wow efekt, stoga ih mi vidimo u svim onim posebnim prilikama kada želite zablistati, no najviše da dan vašeg vjenčanja.

Vjerujemo da bi se u ovoj nježnoj rozoj boji savršeno uklopile uz čisto bijelu vjenčanicu koju ne bi zasjenile, već bi bile onaj finalan touch. Ako i vi ove godine planirate izreći sudbonosno DA, no za vas u obzir dolazi samo bijela boja, dobro je znati da se mogu pronaći i u toj varijanti.

Nama je definitivno ružičasta posebnija i nekako baš odaje dojam nježnosti, ženstvenosti, kao i romantike.

Uz nalakirane nokte i blago preplanule noge, vaša će stopala biti u centru pozornosti.

Za sve kojima je Jimmy Choo najveća slabost i jednom u životu si žele priuštiti nešto od njihovih dragocjenih proizvoda, onda je vjenčanje savršena prilika koja se ne propušta. Njihova paprena cijena iznosi 1,595 €, a na vama je da odlučite isplati li se za ovaj tres chic primjerak toliko štedjeti…

Naručiti ih, ili im se barem diviti možete putem LINKA.