FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo ima pravi bombončić uz proljetne i ljetne lookove!

Viktoria Mikulić 27. ožujka 2024.

Rafija i satenska mašna idiličan su spoj za godišnji odmor!

Ako nas neki brend asocira na profinjenost i eleganciju, onda je to definitivno kultni Jimmy Choo. Odmalena sanjamo o njihovim cipelama kao onima koje ćemo nositi na svom vjenčanju, jer su uistinu glamurozne.

Uz vjenčanicu, najposebniji su odabir koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osim toga, njihove cipele i torbe rezervirane su za brojne prigode, a osim za večernje izlaske, mnoštvo modela možete nositi i tijekom dnevnih aktivnosti.

Njihove Bon Bon torbice jedne su od najprodavanijih, a čini nam se da bi i nova bucket torbica mogla postati bestseller. Izrađena je od rafije, a krasi je satenska mašna i božanstven motiv dijamanta. Mi ovu torbicu vidimo uz proljetne i ljetne lookove, a što se tiče prilika, nekako nam se najviše uklapa uz godišnji odmor i pješčane plaže.

Ovaj se ljupki model može nositi na dva načina, u ruci koristeći kožnu i metalnu gornju ručku narukvice ili preko ramena uz podesivi i odvojivi kožni remen.

Stylish, a istodobno ležerna, ova će torbica jednako lijepo izgledati uz vruće hlačice i mini haljine kao i uz traperice, balonere i lepršave suknje.

Nažalost, cijena ovog ljupkog primjerka je dosta visoka i iznosi 995 dolara, no riječ je o uistinu cijenjenoj kolekciji kojoj vrijednost s godinama raste. Više informacija o Jimmy Choo novitetu možete potražiti na njihovoj online trgovini.