FOTO by IMDb

Film

Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte? Novi horor stiže u kina…

admin 23. veljače 2024.

"Imaginary" u kina stiže u ožujku...

Od studija Blumhouse i ekipe koja stoji iza hitova PET NOĆI KOD FREDDYJA i M3GAN, dolazi originalni horor koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži odgovor na vječno pitanje: Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije?

O filmu:

Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji nalazi se u podrumu. Alice sa Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije.

Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest.

U nastavku pogledajte trailer:

“Ne mogu biti uzbuđenija što ću sa svijetom podijeliti Imaginary”, kaže Wise u izjavi. „Evo zapravo o čemu se radi u našem filmu: zapanjujućoj snazi naše mašte i o tome kako nematerijalna sjećanja iz djetinjstva oblikuju način na koji se krećemo kroz život.

Često navodimo želju da se vratimo na razinu nevinosti iz djetinjstva, ali biti dijete može biti zastrašujuće! Pun je neizvjesnosti, ranjivosti i čudovišta koja vrebaju u mračnim kutovima. Imaginary je horor triler za klinca u svakome od nas.”

Horor “Imaginary” stiže u Cinestar kina 07.03.2024.