FOTO by Instagram @art_legolego / etsy.com

Moda

Jeste li znali da postoji Lego Hermes torba?

Una Lora Banjac 14. ožujka 2024.

Najskuplja torbica na svijetu izrađena od Lego kockica

Taman kad mislimo da smo vidjeli sve, Internet nas ponovno iznenadi. Ovog smo puta naišli na najskuplju torbicu na svijetu, ali u nešto drugačijem izdanju. Naime, ova verzija svjetski poznate torbe izrađena je od najpoznatijih kockica na planeti.

HERMÈS BIRKIN FAUBOURG SELLIER 20

Iako je nema u slobodnoj prodaju, jedan se Lego fan odvažio izraditi Hermes torbicu u kućnoj radinosti po uzoru na poznatu HERMÈS BIRKIN FAUBOURG SELLIER 20. Nama je konačan izgled torbe jako zanimljiv i ne bi se žalili da imamo jednu takvu kreaciju u vlastitom ormaru!

Instagram @art_legolego
Instagram @art_legolego
Instagram @art_legolego

Osim ove torbe, pronašli smo još jednu Lego torbu koju možete kupiti po cijeni od 580 $.

Ručno je izrađena od originalnih Lego kockica, a u paketu dobijete i originalan custom made dust bag.

Iznutra je presvučena pamučnim satenom odgovarajuće boje, a ima i dva unutarnja džepa. Jedan s patentnim zatvaračem i drugi bez. Širina torbe je 26 cm (s presavijenim stranama), dubina – 17 cm, visina bez ručki je 24 cm dok su ručke visine 30 cm.

etsy.com

Torba se može izraditi po narudžbi u puno različitih boja po izboru. Postoji šest dijelova torbe (preklop, tijelo, ručke, pruga, bočna tkanina i unutarnja tkanina) te se svaki može posebno prilagoditi. Naravno, i svaki drugi prilagođeni dizajn je moguć – pruge, uzorci, inicijali, zastave itd.

Procijenjeno vrijeme isporuke za Europu je 5 radnih dana, a torbica se može naručiti preko Internet stranice etsy.com.