FOTO by IMDb

Poznati

Jeste li pogledali priču o Georgini Rodriguez? Kakvi su vaši dojmovi?

admin 01. veljače 2022.

Mama, influencerica, poslovna žena i partnerica Cristiana Ronalda — u ovom emotivnom i dubokom portretu njezina svakodnevnog života

Postoji velika šansa da ste upoznati s Cristianom Ronaldom – nogometnom superzvijezdom koja je igrala za neke od vodećih svjetskih klubova u Manchester Unitedu, Real Madridu i Juventusu. Jedan je od najposjećenijih Instagram profila, s gotovo 400 milijuna sljedbenika.

On je globalni brend bez usporedbe, a svatko tko uđe u njegovu orbitu postaje sam po sebi slavna osoba. To svakako vrijedi za Georginu Rodriguez, argentinsku manekenku i Ronaldovu partnericu.

U “I am Georgina”, novom reality showu koji je od prošlog tjedna dostupan na Netflixu, saznajemo više o licu koje se najčešće viđa pored njega – licu Georgine Rodriguez, modela, influencerice i partnerice nogometne ikone. Ona nas vodi kroz svoj svakodnevni život. To je priča o Pepeljuzi, o sjaju, glamuru…

Prema Decideru, u prvoj epizodi, Georgina Rodriguez udobno sjedi u stražnjem dijelu glisera, s vjetrom u kosi, uživajući na suncu tijekom prekrasnog dana. Živi luksuznim životom i čini se da je u tome potpuno opuštena. No nije sve oduvijek bilo tako bajno…

Georgina Rodriguez možda nije poznato ime za većinu američkih gledatelja, ali kao partnerica jedne od najpoznatijih osoba svijeta, više je nego premašila standardni proces akreditacije za buduću reality televizijsku zvijezdu.

Zamišljen koncept serije “I Am Georgina” nudi obećanje neusporedivog luksuza, glamura privatnih zrakoplova, visoke mode, zadivljujućih domova – stilova života bogatih i slavnih.

Savršeno je šarmantna na ekranu i u medijima u kojima simpatičnost nije uvijek zadana. Ona pokazuje očitu naklonost prema Ronaldu, a on to pokazuje u svojim intervjuima.

Nešto ipak nedostaje, a možda je samo stvar u tome da sve teče suviše glatko; bez sukoba, ekscentričnosti i oštrine. Ugodno je iskustvo gledanja, ali se brzo zaboravlja. Dijelom je za to kriva jezična barijera; serija, proizvedena u Španjolskoj, izvorno je snimljena na španjolskom i sinkronizirana za gledatelje koji govore engleski.

Najbolji reality showovi često uspijevaju upravo zbog jezičnih nijansi. Lako pamtljivi izrazi i izreke te drski okreti fraza žila su kucavica reality televizije i teško ih je – ako ne i nemoguće – presnimiti, a da ne izgubite nešto u prijevodu.

No ipak postoji nešto što bi seriju moglo učiniti napetijom. Iako se to ne spominje u emisiji, Rodriguez se javno posvađala sa svojom obitelji, a rodbina ju je optužila da ih je napustila nakon što je postala poznata. Još se ne zna hoće li taj dio biti prikazan, ali bi to moglo dati emisiji nužan potres ako želi zadržati pozornost gledatelja.