FOTO by Mini Zoo Land

Putovanja

Jeste li čuli za Mini Zoo Land – slovensku atrakciju nedaleko od Zagreba?

Viktoria Mikulić 06. ožujka 2024.

Mjesto koje će jednako zavoljeti mlađi i stariji...

Ako do sada niste posjetili Slovenske Konjice, pronašli smo savršen razlog da to učinite što prije. Ne znamo jeste li do sada čuli za Mini Zoo Land, no ako niste, dopustite da vam predstavimo ovaj spoj zoološkog vrta, odličnog dječjeg parka i cowboy sela.

Za sve koji traže drugačiju vrstu zabave od one koju djeca trenutno poznaju, zoološki vrt i tematski park Mini Zoo Land mjesto je gdje vas čekaju avanture koje dugo nećete zaboraviti. Ući ćete u tajanstveni svijet drevnih kultura, usred džungle pune opasnosti i zapanjujuće ljepote.

Hodajte između različitih svjetova i učite o različitim vremenskim razdobljima. Istražite prostore u kojima se možete izgubiti u svojoj mašti.

Možete vidjeti dokonog krokodila kako se sunča na suncu, papagaja Jako koji govori i njegovu prijateljicu Suzi, razigranu kozu.

Odmah na ulazu dočekat će vas australski krajolik s skakutavim klokanima, dočekat će vas patuljasti zebu (koji uopće nije mali!), a odmjerit će vas i dama alpaka . Također možete vidjeti polarne medvjede , rakune, kornjače, možete hraniti zečeve i diviti se mnogim vrstama ptica. Pogledajte tematska mjesta kroz oči djeteta i uživajte u danu punom čuda.

Naša influencerica @iwaiva posjetila je ovu slovensku atrakciju zajedno sa svojom obitelji i kroz video prikazala najbolje punktove. Iako su bili samo nekoliko sati, njezina preporuka je da tamo provedete čitav dan jer zaista imate što raditi.

U video je istaknula: “Dječica mogu hraniti životinje, šetati među pitomijima i vidjeti neke koje nemate priliku vidjeti drugdje.”

Ovo mjesto nalazi se na dvadesetak minuta od Maribora, stoga se već ovog vikenda možete otisnuti na fantastičnu destinaciju koju vaši mališani definitivno neće zaboraviti.

Ovdje možete pogledati cjenik!