FOTO by Etsy

Dekor

Jesenska vikend-druženja začinite kapljicom teranina ili višnje iz predivnih čaša na stalku!

Daria Lovrić 08. rujna 2023.

Must-have primjerci za cozy ugođaj!

Priroda će uskoro poprimiti jarke i tople nijanse i zasjati u svoj svojoj raskoši. Stabla će poprimiti jarko žute, zatim narančaste, crvene i smeđe nijanse, a mi upravo te slike želimo replicirati u svoje domove.

Čaše s jesenskim motivima 1
Čaše s jesenskim motivima – $97.26

Sunčana će jutra zamijeniti oblaci, a naše će kuhinje zamirisati na pite od jabuka, šljiva, krušaka ili bundeve začinjene s toplim mirisima cimeta, klinčića, muškatnog oraščića i đumbira. Kažu da u svemu treba pronaći nešto pozitivno, stoga iako jesen ima negativnih strana mi od nje uzimamo samo ono najbolje.

Čaše s jesenskim motivima 2

Začinite dom detaljima koji će unijeti onaj jesenski topli štih

Vikend druženja preselit ćemo u zatvorene prostore, a nijedan party ne prolazi bez kapljice omiljenog pića. Pripremali obiteljsku večeru, girls night ili proslavu rođendana, pripazite na odabir čaša u kojima ćete svojim gostima poslužiti tekuću čaroliju.

Čaše s jesenskim motivima – $60.37

Preko Etsyja pronašli smo profinjene i zanimljive čaše koje će se savršeno uklopiti u jesenski ugođaj. Ručno oslikane setove od dva ili četiri komada krasi jesensko lišće, a posebnu čar daju im maleni zlatni kristalni kamenčići.

Svi kojima trebaju nove čaše ili žele iduće druženje s frendicama podići na viši nivo, mogu birati između dva modela čaša, a možete ih naručiti putem Etsy web trgovine.