Dekor

Začinite dom detaljima koji će unijeti onaj jesenski topli štih

Mia Vodopija 07. listopada 2021.

Jastuci, svijeće, lampice... može li bolje?

Priroda je prava učiteljica od koje svi učimo. Ona nam strpljivo pokazuje kada je vrijeme za promjenu. Iz jednog perioda ulazimo u drugi i napokon smo u jesenskom šarenilu koje nam daje znak da je vrijeme za promjenu.

Ona suha sunčana jutra kojima smo se veselili zamijenila su tamna i mračna zbog kojih smo primorani nositi kapute, šalove i kišobrane. Za vrijeme toplijih dana nismo palili pećnice, već smo uživali u no bake slasticama, no sada je vrijeme za pite od jabuka, šljiva, krušaka ili bundeve začinjene s toplim mirisima cimeta, klinčića, muškatnog oraščića i đumbira.

Sa svim tim promjenama mirisa i boja, pravo je vrijeme da se odlučimo i na promjenu prostora u kojem živimo. Dom je sinonim za toplinu i mir, u njemu se osjećamo sigurno i opušteno – upravo zato ima smisla da i u njega unesemo nekoliko jesenskih promjena.

49,90 KN
55,90 KN

Unesite malo promjene u svoj životni prostor sa stvarčicama iz Sinsaya i prizovite jesensku transformaciju i u vaš dom.

44,90 KN

Ne morate puno potrošiti, dovoljna je koja svijeća, jastuk ili biljka kako bi vaša dnevna soba dobila mini make-over.

17,90 KN
49,90 KN

Sada je savršeno vrijeme da dnevnu sobu pretvorite u vašu idealnu oazu. U dnevnoj sobi se odvija jedan od najbitnijih aspekata života – socijalni aspekt.

34,90 KN

Zato taj prostor treba biti uređen za korištenje prema vašoj odluci: on služi za zabavu, druženje s obitelji, gledanje televizije ili čekanje Djeda Božićnjaka dok uživate uz (pravi ili umjetni) kamin.

17,90 KN

Nagradite se s par stvarčica i tako si uljepšajte ovo hladno jesensko vrijeme.