FOTO by Mohito

Moda

Jesen u znaku Mohito puderastih čizmica od antilopa!

Viktoria Mikulić 23. kolovoza 2021.

Baby roza ili nude nijansa, koje vi birate uz jesenske outfite?

Povratak s obale i pješčanih plaža na gradski asfalt nismo baš objeručke prihvatili, no što se mora, nije teško, zar ne?

Kako bismo barem malo odagnali oblake s ovog tmurnog ponedjeljka, bacili smo se u potragu za favoritima koje ćemo nositi najesen. Prvenstveno smo se fokusirali na obuću i pronašli prekrasan model gležnjača iz Mohita.

Iako bismo možda prednost trebali dati tenisicama, svjesni smo koliko ovo prijelazno vrijeme kratko traje i čini nam se da ćemo iz japanki i natikača već kroz nekoliko tjedan uskočiti u čizmice.

Jesenske boje imaju svoju čar među kojima posebice volimo burgundi nijansu, mustard žutu i maslinasto zelenu. Ove zagasite tonove najčešće biramo za odjevne komade, a iste je poželjno kombinirati uz modne dodatke i obuću neutralnih boja, baš kao što su čizmice iz Mohita koje dolaze u nude i puderasto rozom izdanju.

Napravljene od antilopa, sa stiletto potpeticom, idealne su za dnevni i večernji look, za poslovne i svečanije varijante, kao i za ležernije prigode poput kave ili ručka s najboljom prijateljicom!

Ako njegujete profinjeni stil odijevanja i u duši ste prava fashionistica, onda će vas ovaj bezvremenski model zgužvanog dizajna posebno razveseliti. Njihova cijena iznosi 449,90 kuna, a pronaći ga možete na LINKU!