Moda

Jednostavnost koja osvaja! Rose gold Geox tenisice s vintage prizvukom!

Viktoria Šafranić 11. veljače 2021.

Retro model koji će zablistati na gradskom asfaltu...

Geox je jedan od onih proizvođača koje ljudi prvenstveno cijene zbog kvalitete izrade u kupuju njihovu obuću na temelju udobnosti. Zdravlje je ipak prije svega i to je polazna točka ovog brenda prilikom osmišljavanja novih modela.

Ako se nakon cjelodnevnog stajanja ne želite osjećati umorno, već poletno i spremni za novi dan i izazove, onda znate gdje se uputiti da biste dobili točno takav rezultat.

Iako su njihovi glavni kupci malo mane fokusirani na dizajn, Geox n i u tom segmentu nije zakazao te nam svake sezone donosi trendi novitete.

Unutar nove proljetne linije, zablistale su jedne tenisice s vintage prizvukom. Pomalo nalik chunky modelima, a istodobno veoma suptilne u svojoj rose gold nijansi, ove će tenisice postati opsesija mnogim fashionisticama.

Ono što ih čini toliko jedinstvenima su nježni cvjetovi na prednjem dijelu, koji sasvim jednostavan model pretvaraju u pravi modni adut.

Izvorna Geox tehnologija kombinira perforirani potplat i prozračnu vodonepropusnu membranu, kako bi svaki korak bio poput hoda po oblacima.

S obzirom da su svjetlije, bez problema ih možete uklopiti uz vibrantne haljine, a ako ipak želite da je sva pozornost na vašim nogama, onda ih kombinirajte uz što jednostavniji look, po mogućnosti u bijeloj boji.

Cijena ovih tenisica iznosi 1.049,00 kuna što nije puno za to što dobivamo, a budući da je floralni print uvijek aktualan, znajte da ćete kupnjom istih dobiti model za nekoliko sezona. Sve detalje možete potražiti na njihovoj web trgovini.