FOTO by Sinsay

Moda

Jednodijelni kupaći kostimi – 10 favorita u crnoj boji od 69,90 do 119,90 kuna!

Viktoria Šafranić 23. travnja 2020.

Naša ljetna bucket lista zahtijeva jedan od ovih crnih ljepotana!

Crna boja privlači sunce više no ijedna druga, no toliko je zarazna da je ni ljeti ne možemo ignorirati.

Dok za večernje partyje najradije biramo malu crnu haljinu, za odlazak na plažu naš prvi odabir su jednodijelni kupaći kostimi crne boje.

Osim što će sakriti sve nedostatke uzrokovane izolacijom i korona virusom (tješimo se), crni ‘badići’ zaista izgledaju elegantno. Svi smo se ovih dana pomalo ulijenili i možda ne pazimo na prehranu koliko bismo trebali, a ni ne krećemo se dovoljno, ali uz ove’ badiće’ možete si priuštiti koji kilogram viška.

Neovisno o tome jeste li plavuša, brineta ili crnka, ova boja bezuvjetno pristaje svima. Naravno, ljepše će stajati onima preplanulog tena, no dobrodošli su i za one čija je put poput ‘Snjeguljice’…

Poznati bred Sinsay svakodnevno donosi inspirativne odjevne predmete i modne dodatke po super cijenama kojih se ne možemo zasititi. Nedavno su nas očarali mini ventilatorima koji izgledom podsjećaju na lubenicu i ananas, a koje bismo rado imali uz sebe tijekom nesnosnih vrućina.

Retro ventilatori za vruće dane koji nam stižu za samo 49,90 kuna

Upravo su lansirali i kupaće kostime, a mi donosimo 10 modela crne boje po cijenama od 69,90 do 119,90 kuna.

Od potpuno klasičnih do onih s natpisima poput ‘Barbie’, ‘Gym hard’, ‘Water squad’ sigurni smo da biste barem jednog rado pokazali na pješčanoj plaži.

Prelistajte našu galeriju i provjerite uklapa li se koji uz vaš ljetni stil: