Moda

Jedini Bijeli T-shirt kojeg trebamo ovog proljeća!

Viktoria Mikulić 10. ožujka 2023.

Pronašli smo ga unutar Mango online trgovine...

Alexia Putellas najbolja je nogometašica na svijetu i pravi uzor za nove generacije. Mango je u suradnji s katalonskom ikonom kreirao majicu solidarnosti, a sav profit bit će doniran projektu Save the Children.

Riječ je o bijeloj majici kratkih rukava koja dolazi s natpisom: Girls should play with (dolls- riječ koja je prekrižena) whatever they want. Sigurni smo da će u narednim danima postati bestseller te da ćemo je viđati posvuda.

Jednakost, obrazovanje i naporan rad. Ovo su temeljne vrijednosti za koje nogometašica Alexia Putellas smatra da ih je potrebno promovirati kako bi se srušile stare barijere i izgradilo bolje društvo.

Na početku karijere imala je malo ženskih uzora, no podrška njezine obitelji i prijatelja bila je bezuvjetna: “Oni su me učinili ovakvom kakva sam danas i to što znam da su tu mi je najvažnije. “ŽENE SU UVIJEK BILE PREISPITIVANE U NAŠOJ PROFESIJI”.

Od prvih utakmica na školskom igralištu do neprekidnih treninga, Alexia je ispisala povijest, povijest punu uspjeha, ali i neuspjeha. Dosje Katalonke neusporediv je i otkriva odlučan karakter žene koja se nikada nije prestala boriti za ono u što vjeruje i koja je u svakoj fazi naučila da naporan rad donosi nagrade.

Danas je Alexia jedan od najvažnijih ženskih uzora za dječake i djevojčice diljem svijeta, no njezine pobjede nisu promijenile njezin glavni cilj koji promovira suradnjama poput ove: “Želim ostaviti pozitivan utjecaj na društvo, boriti se za jednake mogućnosti za nove generacije i promovirati da ne treba stereotipizirati”. Kao što kaže i ova majica: neka se igraju s čim god žele.”

Osim za žene, majica je dostupna i u veličinama za muškarce i djecu. Svoj primjerak bijelog T-shirta možete pronaći na LINKU!