FOTO by Temu

Dekor

Jastuci u obliku tosta najšarmantniji su home dekor!

Daria Lovrić 09. siječnja 2024.

Preslatki primjerci za cozy ugođaj!

Uklanjanje blagdanskih ukrasa dom može učiniti praznim i bezbojnim. Prije nego krenemo s proljetnim dekoracijama zbog kojih će naše prostorije živnuti i poprimiti veselu notu, vrijeme je da ga ukrasimo s nekoliko cozy stvarčica koje će unijeti toplinu i stvoriti cozy atmosferu.

 Jastuci u obliku tosta 1
Jastuci u obliku tosta – 8,32€

iako smo ljubitelji dizajnerskih i minimalističkih komada i dekoracija ne možemo odoljeti preslatkom i šarmantnom dizajnu jastučića kojeg smo pronašli putem Temu web trgovine.

 Jastuci u obliku tosta 2

Ukrasni jastučići za cozy dane

Naime, radi se o jastučićima u obliku tosta koji su toliko slatki da nam svaki put kada ih pogledamo izmame osmijeh na lice.

 Jastuci u obliku tosta 3
Jastuci u obliku tosta – 18,98€

Šarmantni jastučići dolaze u dvije verzije – kao jastuk za sjedenje i klasičan jastuk koji ima dodatnu funkciju koja će oduševiti sve zimogrozne. Osim što na njemu možete odmoriti kad dođete s posla, u njega možete ugurati ruke i ugrijati dlanove.

Primjerci dolaze u nekoliko varijanti, a svaka od njih sa sobom donosi različito raspoloženje. Njihovo naličje napravljeno je tako da reflektira određenu emociju kao što su sreća ili ljutnja.

Prvu verziju postavite za blagovaonski stol ili omiljenu fotelju u kojoj ćete uživati u hrskavom tostu i vrućoj jutarnjoj kavi, a jastučiće s otvorima za ruke rasporedite po kutnoj garnituri.

Svoje favorite možete naručiti već od 8,33€, putem Temu web trgovine.