FOTO by Etsy

Dekor

Jastučići u obliku bundeve najslađi su home dekor ove jeseni!

Daria Lovrić 04. listopada 2022.

Najšarmantiji jesenski trend za cozy izležavanja na kutnoj...

Nalazimo se u najraskošnijem godišnjem dobu i vrijeme je da maksimalno iskoristimo čari jeseni. Bogata paleta boja dominira u prirodi, našoj garderobi, ali sve više i u našim domovima. Kako bi što više uživali unutar vlastita četiri zida, vrijeme je da pažnju posvetimo detaljima.

Jastučići u obliku bundeve 1
Jastučići u obliku bundeve

Ovisno o godišnjem dobu, svoj dom ukrašavamo raznim dekoracijama i kreiramo potpuno drugačiju atmosferu, a pritom zadržavamo iste basic komade i naš osobni stil. U jesenskom periodu naglasak stavljamo na toplinu i udobnost kako bi se što bolje pripremili za zimu i maksimalno uživali u svom domu.

Bundeva – kraljica jeseni!

Ovih dana bacili smo se u potragu za jesenskim detaljima koji će u naš prostor unijeti dašak topline i čarolije. Osim toplih dekica, fluffy papuča i kućnih ogrtača, plodovi jeseni poput kestena, žireva, šišarki i bundeva stvorit će cozy atmosferu i uljepšati nam maglovita jutra i kišne večeri.

Jastučići u obliku bundeve 2
Jastučići u obliku bundeve

Ukrasni jastučići za cozy jesenske dane

Ako ste ljubitelji bundeva, a ne da vam se tražiti i rezbariti iste, pronašli smo neodoljive mekane jastučiće koji će ukrasiti vaš dnevni boravak i unijeti jesenski štih.

Jastučići u obliku bundeve 3
Jastučići u obliku bundeve 4
Jastučići u obliku bundeve 5

Ovi preslatki jastučići uklopit će se u svaki ambijent i kreirati cozy oazu u kojoj ćete se opuštati nakon napornog radnog dana skriveni od jesenske hladnoće bingajući omiljenu seriju. Uz pumpkin jastučiće, sve što vam je potrebno za savršeno poslijepodne su omiljeni topli napitak i voljena osoba.

Jastučići u obliku bundeve 6
Jastučići u obliku bundeve 7
Jastučići u obliku bundeve 8

Ako su i vas očarali neodoljivi jesenski primjerci jastučića možete ih naručiti preko Etsy po cijeni od 22.50 dolara i uživati u predstojećem godišnjem dobu!