FOTO by greenphilosophy.co

Dekor

Jastuci u obliku božićne zvijezde dolaze u crvenom ruhu i u boji sljezovih kolačića!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2023.

Nisu li neodoljivi?

Božićna zvijezda, odnosno poinzetija koja izvorno potječe iz Meksika, jedna je od najpopularnijih biljaka u blagdanskom razdoblju. Ista predstavlja ultimativni home dekor i svečani ukras u božićno vrijeme.

Najrasprostranjenija biljka božićne zvijezde je crvena – tradicionalno crveno lišće se stoljećima koristilo za uljepšavanje domova tijekom blagdanske sezone. No stručnjaci za uzgoj božićne zvijezde marljivo su radili tijekom posljednjih nekoliko desetljeća na stvaranju više od 150 različitih sorti, uključujući prekrasne ružičaste, narančaste, krem ​​i bijele.

Ako niste talent za održavanje cvijeća, ovi jastuci u obliku božićne zvijezde prava su stvar za vas!

Zapravo, božićne zvijezde u nježnim nijansama kao što su marelica, ruža, ružičasta ili losos oduševljavaju domove već od listopada. Vjerojatno ne čudi što su crvene božićne zvijezde najprodavanije od svih, a slijede ih bijele i krem ​​boje.

Potencijal božićne zvijezde prepoznali su mnogi brend i motiv iste odlučili iskoristiti u svojim novim kolekcijama. Jedan od njih je i popularna web trgovina www.greenphilosophy.co koja nas oduševljava ponudom jastuka i deka u obliku sukulenata, Monstera lista i biljke Alokazija.

Ovog puta, otišli su korak dalje i ususret blagdanima predstavili savršen božićni dar, jastuk u obliku božićne zvijezde koji dolazi u prepoznatljivoj crvenoj, kao i u boji sljezovih kolačića.

Ovi jastučići već su primili brojne pozitivne recenzije i svi hvale njihovu mekoću i jedinstven dizajn. Ako i vi želite nekoga iznenaditi, ili jednostavno želite svoj kauč ili krevet oplemeniti dekorom u obliku božićne zvijezde, cijena ovih jastučića iznosi €60,95, a pronaći ih možete na LINKU!