Dekor

Ako niste talent za održavanje cvijeća, ovi sukulenti – jastuci prava su stvar za vas!

Antonija Andabak 10. ožujka 2022.

Njihov najveći adut je što svaki prostor učine puno zanimljivijim!

Trudili ste se, morate priznati. Sva googlanja, dobronamjerni pokloni prijatelja o uzgoju cvijeća i nastojanje da svoje biljke održite na životu, nisu urodila plodom. Unatoč tome, vaš interes za biljkama nije nestao iako ni sami ne možete točno dokučiti gdje griješite. Međutim, što ako pokušate napraviti mali zaokret u vidu uređenja doma i umjesto pravih sukulenata, odlučite “posaditi” najmekše jastuke u obliku sukulenata u vaš interijer!

Da, jastuci u obliku sukulenata postoje i idealni su za one koji nemaju “zelenu ruku“, no istodobno bi bez problema uronili u more jastuka u obliku vašeg omiljenog cvijeća (koje ne trebate zalijevati), stoga ne trebate mnogo razmišljati prije no što naručite set jastuka koje će ukrašavati vaš dom u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kuhinji!

Kreirani od strane tvrtke Green Philosophy Co., ručno izrađeni jastuci, dostupni u širokom rasponu palete u zelenoj boji poput maslinasto zelene, boje pistacija i vibrantnim varijacijama ove smirujuće nijanse, donose dašak prirode u interijer i momentalno ga čini ugodnim za boravak.

Osobito će biti zanimljiv najmlađima ako ove jastuke postavite na pod u njihov mali šator ukrašen lampicama pa će višesatna zabava biti zagarantirana!

Fenomenalna i vrlo pohvalna stvar te još jedan razlog zašto ih kupiti, leži u tome da za svaki kupljeni jastuk, tvrtka će posaditi određeni broj stabala u zemljama u razvoju uz pomoć neprofitne organizacije Trees for the Future.

Baš poput biljaka kojima su nadahnute, jastuci dolaze u raznim bojama i veličinama, a osim zelene, u ponudi su nježne boje breskve. Ako ne možete odabrati samo jedan od baršunastih jastuka koje ćete posaditi u svoj omiljeni relax kutak, pogledajte nekoliko odabranih Instagram fotografija i inspirirajte se za svoju idealnu kombinaciju!

Naručite ih ovdje i imajte na umu da isporučuju i u Hrvatsku!