FOTO by ASOS

Bizar

JAO! Još jedan u nizu ASOS bizarnih komada odjeće

admin 01. rujna 2021.

Iako se ove godine trend "vidljivih tanga" vratio, za ovaj ASOS novitet ipak nismo spremni!

Iako smo uvijek među prvima koji slave nostalgiju i sjećanje na djetinjstvo postoje i neki modni promašaji kojih se ne želimo prisjećati.

Jedan od njih je modni virus nazvan “vidljive tange” u kojem je glavna ideja isticanje stražnjice podizanjem tangi iznad traperica.

Trend je na vrhuncu bio davne 2001. godine, i moramo priznati da su nas poneki naslovi modnih portala uplašili kada smo pročitali da se ove godine trend opet vratio. Iako ga nismo primijetili vjerujemo da negdje u modnom svijetu tinja žar za povratkom, ali se nadamo da se neće razbuktati.

I taman kad smo mislili da je, dolaskom jeseni, priča o ovom bizarnom trendu završena, ASOS nas je počastio istim.

Modna web trgovina u svoju je ponudu uvrstila novi proizvod originalno nazvan “ASYOU croc thong back trouser in black“, ali mi ćemo ga u nastavku oslovljavati kao bizarne tanga hlače.

Kategorizirane kao “ekskluzivna ponuda” ove tanga hlače podigle su prašinu kao što to uvijek biva kada nas ASOS iznenadi s nekom svojom bizarnošću.

Iako sprijda izgledaju kao standardne kožne hlače s kroko uzorkom strava počinje kada se osoba koja ih nosi okrene.

Iako su ove bizarne tanga hlače možda samo marketinški trik jer budimo realni, odmah su nas potaknuli da pričamo o njima, za sve koje zanima, dostupne su online s cijenom od 23£.

Možda ipak pronađu svrhu na nekom ludom tulumu koji graniči s radnjom filma “Hangover“, ali u normalnom svijetu ostat će upamćene kao bizarne tanga hlače.