FOTO by Calzedonia

Moda

Iznenađenjima nikad kraja! Stigle Calzedonia hulahopke s likom Fride Kahlo!

Antonija Andabak 21. veljače 2021.

Nakon uspješne Valentinovo kolekcije, stigla je još jedna u koju se tako lako zaljubiti!

Hommage velikoj slikarici Fridi Kahlo više od desetljeća postoji u raznim umjetničkim izričajima, a modni je postao aktualan unazad dvije godine da bi otprilike u ovo vrijeme doživio svoj vrhunac. Majice s likom Fride Kahlo, čaše za koktele, šalice za kavu, tepisi i jastučići, gotovo da nema odjevnog predmeta ili onog za interijer koji nije pronašao inspiraciju u poznatoj umjetnici.

Ovih je dana na scenu stupila nova Calzedonia kolekcija hulahopki s likom Fride Kahlo koja nosi naziv Viva la Vida! Calzedonia će ovim hulahopkama nesumnjivo ponoviti uspjeh nedavno lansirane kolekcije soknica i najlonki u čast Danu zaljubljenih! Kolekcija oduševljava maštovitošću, a za oko su nam odmah zapele one s likom Fride Kahlo koje se mjestimice protežu duž čitavih najlonki!

Hulahopke s likom Fride Kahlo 119,00 kn

Zanimljive su i hulahopke s poznatim frazama velike umjetnice, zagovornice slobode i nevjerojatne karizmatičnosti. Jedna od najpoznatijih izreka ispisane su i na prozirnim hulahopkama zbog čega će biti na vrhu favorita onih fashionistica koje pronalaze inspiraciju u snažnim ženskim ličnostima:

Nada hay absoluto.
Todo se cambia,
todo se mueve,
todo revoluciona,
todo vuela y se va
“.

Hulahopke s frazama Fride Kahlo 119,00 kn

Ispisane riječi: Viva la Vida proteže se sa stražnje strane dva modela od kojih je tekst na jednima ispisan u crnoj varijanti, a na drugima, onima mrežastog dezena, ispisan je u vibrantno pink boji!

Viva la Vida hulahopke – crni natpis 79,90 kn
Viva la Vida hulahopke -pink natpis 119,00 kn

Iako je Frida Kahlo bila poznata po upečatljivom odijevanju koje je kasnije poslužilo kao inspiracija mnogim velikim imenima modnog svijeta, interpretacija u obliku hulahopki s potpisom Calzedonije vrijedna je vaše pažnje!