FOTO by Primark

Moda

Izdvojili smo 15 crossbody torbica iz Primarka u pastelnim bojama!

Viktoria Šafranić 13. travnja 2021.

Modni dodaci koji žude za sunčanim danima...

Travanj je uistinu promjenjiv mjesec i nikada ne znamo kada će nastupiti kiša, a kada će nas počastiti zrake sunca. Nadamo se da će svibanj započeti u nešto vedrijem tonu te nastaviti taj slijed kroz jedan duži period…

Uz to što su nam se navike u potpunosti morale promijeniti i ‘novo normalno’ je postalo nešto što jednostavno moramo prihvatiti, ipak se nismo spremni svega odreći.

Moda je sastavni dio našeg života i upravo u inat trenutnim ograničenjima, mi smo se odlučili počastiti novom torbicom i na svjetlo dana iznijeti svoj stilski izričaj.

Prvo web mjesto na koje smo zavirili definitivno je Primark. Jedini nedostatak ovog trgovačkog lanca je što nema online trgovinu i to nikako ne možemo prežaliti, no upravo u tome i jest čar što s takvim nestrpljenjem iščekujemo prvi prelazak granice.

Ova svjetski poznata modna kuća nalazi se u susjednoj Sloveniji i ako ovih dana možete smisliti kakvu izliku u poslovnom kontekstu za nenadani put u Ljubljanu, znate gdje se trebate uputiti.

Dosta nam je tmurnih boja, stoga smo odlučili predstaviti 15 torbica iz nove kolekcije u pastelnim nijansama.

Zelena, žuta, lila, boja breskve, puderasto roza, svaka od ovih ljepotica odiše šarmom i elegancijom, a cijene su im zaista pristupačne.

Ovi crossbody modeli donijet će pozitivu u svaki outfit, a najviše su nas očarale torbice sa ‘zgužvanom’ ručkom.

Koju vi birate za gradska španciranja tijekom sunčanih dana?