Moda

Izdvojili smo 10 najšarmantnijih Birkenstock natikača!

Viktoria Šafranić 02. travnja 2021.

Izaberi svoju omiljenu iz raskošne palete boja

BIRKENSTOCK je globalni brend koji ne predstavlja samo jednu od pet najboljih svjetskih marki obuće, već je i jedna od najpoznatijih njemačkih marki na svijetu.

Ovaj međunarodni poznati proizvođač sononim je za najudobniju obuću, napravljenu od kvalitetnih materijala koji pružaju lakoću na svakom koraku. Svjesni kako je potrošačima u jednakoj mjeri bitan i izgled, proteklih godina sve nas više iznenađuju dizajnom.

Njihovi modeli podijeljeni su u nekoliko kategorija, a nama je najženstveniji onaj pod nazivom MADRID. Riječ je o istinskom klasiku koji svojim dizajnom oduševljava svijet mode.

Verzija Big Buckle ima veliku, elegantnu kopču koja u trenu sasvim jednostavne natikače pretvara u upečatljive. Gornji dio izrađen je od kože, čvrstog sintetičkog materijala Birko-Flor®, sa sjajnim patentnim premazom. Tu su i drugi modeli s manjom kopčom, napravljeni od brušene kože, a za oko nam je zapela i verzija s prirodnim rustikalnim dizajnom koji ispunjava moderne elemente.

Crvene, bijele, srebrne, lila, ljubičaste, bež, ružičaste, u boji breskve ili nijansa konjaka – nadamo se da će vam jedne prirasti srcu baš kao što su i nama.

Ako zaista želite obuću u kojoj ćete se osjećati bezbrižno čak nekoliko sezona, a pritom izgledati stylish kamo god se uputili, Birkenstock je pravi odgovor za sve.

Više detalja o ovoj ljupkoj ljetnoj obući saznajte putem LINKA.