Modni dodaci

Izdvajamo 15 najelegantnijih božićnih poklona za NJU!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2019.

Glamurozan nakit ispod božićnog drvca dar je za pamćenje…

U ovo blagdansko vrijeme sve čemu težimo je što više vremena provesti sa svojom obitelji, prijateljima, onima koji nam toliko znače, a koje često zapostavljamo zbog bezbroj obveza koje nas kroz cijelu godinu prate…

Te zadnje dane trudimo se što manje nervirati, a što više pokazivati onaj skriveni osmijeh na licu na koji prečesto zaboravljamo.

Pokloni su u svemu tome nevažni jer najveći koji možemo dobiti je dovoljno slobodnog vremena kojeg nam često manjka, no ipak je lijepo dragoj osobi pokloniti znak pažnje u jedinstvenom ruhu.

Upravo u takvom izdanju dolaze Freywille komadi nakita koji će toj drugoj strani odmah izmamiti osmijeh na licu. Bez obzira hoćete li pronaći inspiraciju u prstenu, narukvici, ogrlici, satu ili možda naušnicama, austrijski brend donosi sofisticirane modele koji traju vječno…

Raznovrsne kolekcije slavnih umjetnika poput Vincent van Gogha, Claude Moneta, Hundertwassera i Gustava Klimta pretočene su u prava remek djela 18-karatnog zlata.

Zaljubite se u živopisne boje i istančane motive te odaberite božićni poklon s ukusom:

 

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE. Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb .