Handmade

IVEEDO – domaći brend čiji unikatni proizvodi osvjetljavaju dom!

Viktoria Mikulić 16. studenoga 2018.

Personalizirane lampe i okviri koji će udahnuti život svakoj prostoriji!

IVEEDO – Iako je svugdje lijepo, vjerujemo da bismo se svi složili oko toga da je kod kuće ipak najljepše. Ništa nas ne može istinski opustiti i pružiti onaj unutarnji mir kao toplina vlastitog doma.

IVEEDO

Upravo tome teži i brend IVEEDO, čija je namjera od samog početka izrađivati proizvode koji ne samo da će osvijetliti prostoriju u kojoj se nalazimo, nego će učiniti da se osjećamo posebno unutar svoja četiri zida.

Sve je krenulo otkako je osnivač ovog domaćeg brenda, u želji da svojoj nećakinji pokloni nešto zaista jedinstveno za rođendan, izradio lampu s njezinim imenom koja je oduševila njegove najmilije. Budući da su reakcije bile zaista odlične, pojavila se velika potražnja te je ovaj kreativac odlučio otvoriti domaću radinost.

IVEEDO

Vrlo brzo, cijela priča se proširila i trenutno se u njihovoj ponudi mogu pronaći dva dizajna lampi s imenima i motivima poput zvijezda, mjeseca i slično, kao i okviri za slike s RGB osvjetljenjem. Rok isporuke većinom je od 10-12 radnih dana, ovisno o specifičnim željama kupaca i kompleksnosti izrade.

Naravno, u skoroj budućnosti plan je proširenje asortimana s jednako unikatnim proizvodima.

IVEEDO

Zadovoljni kupci glavna su inspiracija za nove ideje, a veoma često njihove sugestije pri izradi lampi i okvira oduševe i samog osnivača.

IVEEDO

Ako vam se čini da u vašoj spavaćoj ili dnevnoj sobi nedostaje još pokoji dekor ili jednostavno tražite savršen dar za dragu vam osobu, svakako zavirite na društvene mreže Facebook i Instagram domaćeg brenda IVEEDO gdje ćete zasigurno pronaći i više od onoga što ste zamislili. P.S. Trenutno su određeni proizvodi na popustu, točnije do 07.12.2018. pa svakako škicnite i uhvatite povoljnije cijene.

IVEEDO

 

#osvijetljena IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom IVEEDO, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom lampom koja će obasjati cijelu prostoriju. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatne lampe domaćeg brenda IVEEDO je Ivana Kobzinek. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.