FOTO by Disney

Moda

IT boja sezone na klasičnom Minnie Mouse ruksaku

admin 23. lipnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Priznajmo si da smo slabe na modne dodatke, poput torbica, naočala, cipela, nakita, pogotovo ako se radi o širokoj paleti Disneyjevih junaka, no posebno o Mickey Mouse i Minnie Mouse uzorku!

Ti legendarni mišići iz pera Walta Disneyja, s velikog su filmskog platna ušetali u mnoštvo uspješnih modnih priča, koje rasprodaju police trgovina diljem svijeta iz sezone u sezonu i uvijek se traži komad više. Mickey i Minnie više nisu rezervirani samo za djecu, pa ih nose i oni koji se osjećaju vječnom djecom u duši.

U Disneyjevom web shopu smo naletjele na ovaj savršeni ruksak u jednoj od it-boja sezone – mint zelenoj, te nas je odmah inspirirao na cool kombinacije s bijelim sportskim tenisicama i nekom prozračnom haljinom ili suknjom.

Od mnoštva dosadnih ruksaka ističu ga, osim ove predivne mint zelene i šljokice, koje će još dodatno začiniti kombinaciju i učiniti je posebnom, zaigranom i šarmantnom!

Kao što rekosmo na početku, slabe smo na modne dodatke, pa smo tako uz ovaj ruksak našle i mini – Minnie Mouse ruksak, koji je sa svojim minijaturnim dimenzijama idealan za par stvarčica, kada idete do obližnje trgovine, tržnice ili kozmetičarke.

Njegovoj slatkoći teško je odoljeti, zar ne? Cijena ruksaka je 80£, a mini ruksaka 35£.