Ljubav & veze

Istina o tome kako muškarci biraju žene koje žele oženiti!

Antonija Andabak 11. lipnja 2019.

Otkrivamo što ljubav i brak znače za muškarce i kada će postaviti "pitanje"...

Kada su muškarci spremni postaviti pitanje?

Možete biti nevjerojatno sexy i biti fantastične ljubavnice s kojima vode ljubav ujutro i navečer. Svejedno, budite uvjerene da to nije dovoljno za muškarce koji žele odvesti ženu pred oltar. Zapravo, ima malo ili gotovo nikakve veze s time.

Razlog zašto muškarci žele stati pred oltar sa svojom odabranicom događa se izvan spavaće sobe. Koji je to onda razlog?

Jednostavno, muškarci će oženiti one žene koje ih čine boljim osobama.

Sve započinje kada počnu primjećivati da u kući vlada harmonija, da imaju osjećaj sigurnog doma. Stvari polako postaju slojevitije od toga. Plemenita kvaliteta ih preplavljuje i žele se kao pravi mužjaci pobrinuti za nas.

Žele znati da smo dobro, oni se brinu o stanju našeg auta i imamo li dovoljno benzina, a male stvari o kojima nikada prije nisu (previše) razmišljali-odjednom postaju bitne. Stalo im je do toga kako se osjećamo i da se dobro osjećamo, ne samo kako izgledamo.

Kao žene, može vam ovog trenutka prolaziti kroz glavu:”Zvuči fantastično! Što mogu napraviti da se to dogodi? Istina je da ne možete ništa napraviti da se”to”dogodi. Vi možete dozvoliti da se dogodi.

Prva i najvažnija stvar je da muškarac voli ženu koja voli njega, ali ne više no što voli sebe. Zovimo to samopouzdanjem- no stvari su ipak kompleksije od toga. Samopouzdanje je ono što možete imati, a ljubav prema sebi ono je što vas čini onima tko vi doista jeste.

Druga ključna stvar koja se nadovezuje na prvu jest dozvoliti ljubavi da se dogodi i da se razvija: osjećajte se ugodno u vlastitoj koži i vrijedno njegove pažnje, ne zbog onoga što radite, već zbog toga tko jeste.

Dozvoljavati ljubav znači kada se želi pobrinuti za vaš auto-dozvolite mu, kada želi učiniti nešto za vas što biste i sami mogli-dozvolite mu.

Da bi muškarac postao bolji čovjek, potreban mu je prostor i prilike da to i napravi. Zaključak je taj da muškarac želi oženiti onu ženu za koju vjeruje da mu život čini boljim-i još k tome, ako dozvoljavate da se taj boljitak dogodi.