Bizar

Ismijana ASOS haljina podsjeća na vreću za krumpir

Engineer 29. srpnja 2019.

U samo par sati ova je hajina postala viralan hit

Svi se znamo zgroziti kada vidimo neki popularni online web shop koji prodaje neobične odjevne predmete. Da li je u pitanju loš odabir ili marketinški trik prosudite sami, ali haljina koju smo pronašli na popularnom ASOS-u posljednji je krik bizarnosti. Da je tomu tako shvatili su i brojni kupci koji su u rekordnom roku ponizili, ismijali i narugali se haljini.

Proizvod nazvan “Elissa Poppy Lacetex” slip haljina podigla je prašinu i htjela – ne htjela haljina je dobila medijsku pozornost kakvoj bi pozavidjele i mnoge kreatorice. Jasno je na prvu da haljina izgleda poput vreće u kojoj kupimo 30 kila krumpira, ali ono po čemu se razlikuje od vreće krumpira je naravno cijena.

Redovna cijena haljine iznosi 2900,00 kn, no iz nekog je čudnog razloga trenutno na popustu i iznosi 1700,00 kn. Potrudili smo se i pronašli cijenu vreća za krumpir zapremnine 30 kilograma 30×50 centimetara.

Ona iznosi 0,80 kuna i jednostavna matematika daje izračun da biste za cijenu jedne ASOS haljine mogli kupiti 2100 ovakvih vrećica i uz malo kreativnosti možete sami šivati haljine do kraja života.

Ako vam je ova haljina, iz nekog razloga upala u oko, tu je i link za više informacija o istoj.