FOTO by Sinsay

Moda

Iskoristite sniženje u Sinsayu i izaberite najljepše suknje!

Daria Lovrić 01. srpnja 2022.

Pronašli smo 15 modela već od 29,90 kuna!

Mnogi od nas imaju naviku konstantno nositi hlače, posebice u hladnijim mjesecima. Dolaskom toplijeg vremena hlače zamjenjujemo suknjama kako bi lakše podnijeli vrućine i osjećali se nesputano.

Sinsay suknja sniženje
Sinsay suknja – 79,90 HRK

Suknje u svakodnevne odjevne kombinacije unose dašak elegancije, a osim što podižu cijeli look, udobne su za nošenje.

Tijekom ljetnih mjeseci, naš izbor su širi krojevi i mini suknje, posebno ako dolaze u šarenom dizajnu i jarkim IT bojama.

Sinsay suknja sniženje 2
Sinsay suknja – 55,90 HRK

Kako bi što lakše preživjeli vrućine idućih nekoliko tjedana prije odlaska na godišnji odmor, biramo što laganije ljetne outfite koji su primjereni za odlazak na posao. Midi suknja idealan je izbor jer svojom jednostavnošću i svestranošću izgleda cool, kulturno i profinjeno.

Sinsay suknja sniženje 3
Sinsay suknja – 69,90 HRK

Neovisno o materijalu ili dužini, suknje su osvojile modni svijet i ne postoji žena koja nema barem nekoliko komada u svojoj garderobi. Zimske, jesenske, ljetne, duge, mini, midi, maxi, lepršave, pencil sve su naše miljenice i možemo ih nositi iz dana u dan i izgledati vrhunski sređeno.

Sinsay suknja sniženje 4
Sinsay suknja – 79,90 HRK

Možete ih kombinirati uz običan bijeli t-shirt, topove ili košulje, ovisno o prigodi. S obzirom na to da ih toliko obožavamo jedva smo dočekali sniženja popularnih high street brendova.

Sinsay web trgovina svoje je artikle snizila do čak 70%, a mi smo naravno odmah oko bacili na suknje. U našoj galeriji možete pogledati naše favorite s cijenama.