FOTO by Instimissimi

Moda

Intimissimi prozirna hudica spoj je sportske zavodljivosti!

Antonija Andabak 14. ožujka 2021.

Zanimljiva kombinacija kakvu do sada nismo zamijetili u krugovima high street brendova!

Doista, pretraga hudice od tila nije rezultirala isplivavanjem mnogobrojnih primjeraka majica s kapuljačom delikatnog materijala, stoga možemo reći da je ovaj Intimissimi novitet neobičan komad koji je ukrao svu našu pozornost!

Prva uočljiva stvar svakako je proziran materijal od kojeg je izrađen hoodie, a koji na prvu može zbuniti, no pravi će modni znalci imati u glavi bezbroj kombinacija koje će im se momentalno vrtjeti po glavi, te kako i gdje “isfurati” ovaj zanimljiv komad odjeće.

Spoj sportskih modnih elemenata poput kapuljače, prednjih džepova i špagica oko vrata, te nježne siluete koji osigurava til, postat će jedan od atraktivnijih primjeraka u vašem ormaru odlučite li se počastiti Intimissimi majicom.

Zašto i ne biste, ona bi bila gotovo unikat u vašem ormaru jer nekako imamo feeling da nismo nailazili na ovakve originalne spojeve. Doduše, bilo je tu raznoraznih oversize košulja i kraćih jaknica od tila, no Intimissimi se dosjetio lansirati nešto svježe i nešto što će svakako biti zamijećeno.

Ovu prozirnu hudicu s točkicama, možete nositi u zavodljivom izdanju unutar svoja četiri zida, a kako ćete je najbolje istaknuti, to prepuštamo vama, no u javnosti je svakako možete odjenuti ispod topića, gornjeg dijela kupaćeg kostima za vrijeme ljetnih večeri ili potkošulje dok čekate tu istu, vruću večer…

Sve detalje potražite na službenoj Intimissimi web stranici.