FOTO by Instagram @lilibeth.hausliebe / @itsmycozyhomeinterior

Dekor

Instagram hit vaza – znamo gdje ju možete kupiti

Daria Lovrić 01. travnja 2022.

Efektna keramička donut vaza najtraženiji je dekorativni detalj

Imati ugodan i lijepo uređen prostor unutar vlastita četiri zida uvijek je bilo vrlo važno, međutim za vrijeme pandemije više se vremena provodilo kod kuće pa ni ne čudi što se više pažnje pridaje izgledu doma. Postoje razni stilovi uređenja interijera i logično je da svatko izgled svog doma prilagođava vlastitom ukusu.

Želja za promjenom ne mora nužno značiti promjena cjelokupnog stila. Mnogi dizajneri napominju kako razliku u prostoru čine detalji i da je to vrlo lako postići s malo novca. S malim budžetom je zaista moguće napraviti promjenu pomoću dekoracija i ukrasa. Sudeći prema Instagram zaljubljenicama u interijere  prve na ljestvici ukrasa su definitivno neobične vaze.

Osim velikih staklenih vaza te skulpturalnih vaza koje slave žensko tijelo jedna od najpopularnijih vaza je okrugla vaza s rupom. Krafna-vaze, kako ih od milja zovemo, preplavile su Instagram. Ove neodoljive vaze napravljene su od keramike, kružnog su oblika i šuplje su u sredini.

Next vaza – 92,00 kn

Ove dekorativne vaze jedan su od najljepših detalja u prostoru, a mnogi ih trendseteri koriste kao samostalnu dekoraciju slaganjem na snop knjiga, na regale ili na police za knjige. Možete ju ispuniti suhim cvijeće ili u nju umetnuti dugačku granu. Buket cicamaca, suha maslinova grančica ili šibe s uskršnjim jajima u ovoj neodoljivoj vazi vašem bi interijeru dali poseban karakter.

Grane cicamace – neodoljivi klasik i najpoželjnija uskršnja dekoracija

Ako još niste sigurni trebate li kupiti ovu vazu, prema stručnjacima za interijere kružni oblici prostoru donose mir i spokoj i upravo zato je ova vaza idealan dodatak i spavaćim sobama i kupaonicama. U Nextu smo pronašli donut vazu po cijeni od 244,00 kuna, ali i žensku siluetu vazu po cijeni od 99,00 kuna.