Moda

Indestructible Concept Room na novoj zagrebačkoj lokaciji

admin 03. kolovoza 2020.

Handmade brend s puno ljubavi s naglaskom na "slow fashion" pristup

Od prvog dana kada se Indestructible kao handmade brend pojavio na hrvatskom tržištu mode potajno su sanjali o svom vlastitom prostoru.

Nakon dvije „podstanarske“ adrese, prvo u Gundulićevoj pa onda u Tkalčićevoj gdje su bili dio ostale ponude, došao je i taj dan kada su postali ponosni vlasnici vlastitog prostora na Jarunu, na adresi Josipa Vogrinca 2a.

Riječ je o Concept Room-u koji uz Indestructible ruksake, torbice i majice u ponudi ima i još neke brendove iz Hrvatske i Slovenije.

Tako su svoj dom pronašle haljine i bluzice iz Woo Studio iz Samobora, pletene torbe iz Mara Li iz Ivanić Grada, te naušnice od Ane i Uršule iz Slovenije.

U Concept room-u naglasak je na „slow fashion“ odnosno svaki artikl koji kupite možete kombinirati na minimalno tri načina, a ništa nije skuplje od 390 kn. Uz to budite sigurni da ono što kupite kod njih nećete vidjeti na 10 cura u gradu. Upravo je to ono što nedostaje našoj sceni i sigurni smo kako ih čeka svijetla budućnost.

“Sve je ručni rad i to ručni rad s puno ljubavi”

Znat ćete što ste kupili i od koga ste kupili. Znat ćete tko je napravio ono što nosite i da taj netko nije podcijenjen za svoj rad.

Prelistajte galeriju i pronađite svog favorita

Iza Indestructible brenda stoje tri žene: Slađana, Lidija i Anđelka. Anđelka je zadužena za PR i marketing na hrvatskom tržištu koja ovaj posao radi uz svoj stalni posao, te kaže kako je Indestructible njena beba koju voli i pazi od prvog dana.

Ujedno Anđelka smatra da svatko u životu treba imati ono što ga čini sretnim, a ona je izgleda to itekako pronašla.

Indestructible ima svoj Concept Room i u Njemačkoj, a u Sloveniji imaju svoje atelje Gumbek od kojeg sve i krenulo.

Aktivni su na društvenim mrežama pa ih možete pronaći na FB profilu @indestructible shop croatia i na IG @indestructibleshopcro

“Pronađi svoju inspiraciju. Budi svoja. Budi Indestructible!”

#indestructible IGRA DARIVANJA

U suradnji s Indestructible Concept Room uskoro darujemo poklon bon za kupnju omiljenog modnog dodatka u njihovoj novootvorenoj poslovnici. Za detalje prati nas na Facebook stranici.