FOTO by Instagram @a_most_unusual_garden / @lemon_marketzg

Zabava

Imamo ideju gdje pobjeći na osvježavajuće piće s frendicom

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Zagrebački kafići u proljetnim danima su kao stvoreni za uživanciju

Sunčano vrijeme, rast temperatura, dulji dani, kratki rukavi i sunčane naočale. Ma jednostavno rečeno – napokon! Nema nam dražeg nego odbrojavati dane do ljeta i godišnjeg. Još kad smo u društvu naših najboljih frendica s kojima je svaki izlazak prava terapija za mentalno zdravlje, doslovno nema boljeg!

Zato je najbolje odmah zvrcnuti frendicu i skoknuti do prekrasnih zagrebačkih kafića s osunčanim terasama.

A most unusual garden

A most unusual garden ili poznatiji kao Gin garden, mjesto je na kojem obožavamo provoditi vrijeme s našim curkama. Osobito tijekom prekrasnih proljetnih dana kada je otvorena njihova terasa i kućica na drvetu koja izgleda kao iz bajke.

Nema ljepše slike od one kada oko nje sve procvjeta i cijeli ambijent okruže šarmantne boje proljeća, a u ruci vam se nalazi ledena čaša omiljenog, osvježavajućeg pića.

Unutar njihove ponude mogu se pronaći razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i najukusniji Gin, koji je uvijek upotpunjen neodoljivim začinima poput perzijske ruže i dehidrirane naranče.

Lemon market

U moru predivnih zagrebačkih kafića izdvojili bi i Lemon market, kafić koji također krasi prekrasna osunčana i procvala terasa. Simpatičan kafić ima vintage stolove, a  tu su i stepenice s umjetnom travom i ukrasnim jastučićima na kojima je gušt kratiti vrijeme.

Swankey Monkey

Ovaj se kafić nalazi se u samom srcu Zagreba, a krasi ga industrijski dizajn, cool vibracije i izvrsna atmosfera. Ovo jedinstveno mjesto uspjelo je zadržati stari ugođaj iz dana kada je bilo tvornica, istovremeno stvarajući nezaboravno iskustvo sa svoja dva bara i tri terase. Ima bogat izbor koktela i mnoge druge funky ponude pića tako da sa Swankeyjem ne možete pogriješiti.

Gdje god da se odlučite uputiti, nećete pogriješiti. Zagreb je u proljeće zaista čaroban, a  u dobrom ćete se društvu sigurno lijepo provesti!