FOTO by Amazon

Dom

I vaše mace zaslužuju novu ljetnu atrakciju! Grebalica u obliku flamingosa izgleda preslatko!

Daria Lovrić 13. lipnja 2023.

Ususret ljetnoj sezoni, vrijeme je za novi poklon!

Mica mace su aktivni kućni ljubimci koji zahtijevaju igru i raznorazne aktivnosti kako bi zadovoljile znatiželju. One na dnevnoj bazi moraju imati dovoljno aktivnosti kako bi imale miran san i bile zadovoljne i sretne.

Grebalica za mace u obliku flamingosa
Grebalica za mace u obliku flamingosa

Svatko tko ima kućnog ljubimca želi mu omogućiti sve najbolje, stoga smo u konstantnoj potrazi za novitetima koje će obožavati. Čak i kada ne planiramo kupnju zanimljivih stvarčica, jer ih kod kuće imamo mnogo i našem su ljubimcu već dosadile, kada ugledamo neki neodoljivi primjerak, naprosto ga moramo kupiti.

Mice mace zaslužuju nove grebalice!

Putem Amazona pronašli smo atraktivan accessories u obliku flamingosa koji će vaša mica maca obožavati. Ova ljupko dizajnirana grebalica ima jedinstveni oblik i materijale prikladne za mačke koji će izdržati najsnažnije hvatanje pandžama i šapama.

Grebalica za mace u obliku flamingosa 2

Preslatki ružičasti flamingos  ima i viseću lopticu koja će vašoj maci pružiti beskrajnu zabavu.

Ne samo da je igračka za mačku, već i moderan dekor za dom. Ova će grebalica uljepšati svaki interijer i izvrstan je dodatak u svaki ambijent, neovisno o tome gdje ih postavili.

Ususret ljetnim mjesecima, u kojima zabavu premještamo u dvorišta pored bazena, ova će grebalica odlično pasati u tandemu s luftićima u obliku flamingosa.

Sigurni smo da će se vaša maca oduševiti novim ljetnim poklonom, a isti možete kupiti putem Amazona, po cijeni od $27.99.