FOTO by House

Ljubimci

Mice mace zaslužuju nove grebalice! House ponuda izgleda božanstveno!

Viktoria Mikulić 25. srpnja 2022.

Ako kod kuće imate jednu malenu kanđicu, možda je vrijeme za novi poklon!

Mačke, umiljati kućni ljubimci ili nestašni mezimci koji vole da je sve po njihovom? U kakvu god kategoriju spadala vaša mačka, sigurni smo da je ne biste zamijenili nizašto.

Iako su psi privrženiji vlasniku, a mačke više vole samostalnu igru, to ne znači da s njome ne možete uživati u raznim aktivnostima. Sa psićima se više povežemo jer ih vodimo u šetnju, pa čak i treniramo, dok su mačke više za izležavanje i stav „pusti me na miru“.

AKO SE PITATE ŠTO POKONITI VAŠOJ MAČKI, NE TRAŽITE DALJE OD OVIH PRESLATKIH GREBALICA

grebalica za mačke

Kada razmišljamo o poklonu za naše kućne prijatelje, kod psića imamo puno više solucija, dok je mačkama najbolje nabaviti hranu ili grebalicu.

House, poznati high street brend uvijek nas iznenadi nekom trendi stvarčicom u vidu odjevnih komada, obuće i accessoriesa. No ovog puta prednost dajemo našim kućnim ljubimcima, odnosno mačkama.

grebalica za mačke

Upravo su lansirali preslatke grebalice koje ne samo da će razveseliti mačke već i njihove vlasnike. One dolaze u nekoliko ruha, a najslađe su nam puderasto roza i baby blue grebalica s motivom cvijeta i detaljem pompona. Ove će grebalice uljepšati svaki interijer i izvrstan su dodatak u svaki ambijent, neovisno o tome gdje ih postavili.

grebalica za mačke

Ako i vi kod kuće imate jednu ili više mačaka i smatrate da su zaslužile novi poklon, House grebalice možete naručiti ONLINE. Cijene se kreću između 129,00 kuna do 229,00 kuna.