FOTO by House

Moda

House nam donosi Mickey Mouse duge majice i hudice!

Mia Vodopija 25. kolovoza 2021.

Neće nam biti hladno u ovim stylish hudicama...

Kada bismo vas pitali koji odjevni predmeti vas najbrže osvoje, što bi vam prvo palo na pamet? Najčešće su to oni predmeti koje upotpunjuje kultna Disney ikona – Mickey Mouse.

Njegova pojava odmah nam razvedri dan jer nas svojim luckastim grimasama uvijek podsjeća da bismo u svakom danu trebali pronaći razlog za osmijeh.

U posljednje vrijeme, sve se više odjeće plasira s printom poznatog Mickey Mousea. Slavni mišić kao da je stvoren za bilo koju robnu marku, sudeći po novoj šarmantnoj kolekciji odjeće, obuće i accessoriesa.

Ne znamo ima li na vas isti utjecaj ovaj neodoljivi mišić, no sigurni smo da gotovo nitko neće ostati ravnodušan na novitete iz brenda House, koji dolaze s printom Mickeyja.

199,00 HRK

Duge majice i hudice su savršene za ovo prohladno chilly jesensko vrijeme.

199,00 HRK

Možete je nositi uz najlonke, tajice, traperice, suknje ili uski model hlača, a moramo priznati da bi dobro izgledala i uz ležeran donji dio trenirke. Tenisice ili gležnjače bi vam lijepo pasale na ovu kombinaciju, baš kao i mini ruksak.

199,00 HRK

Ako inače preferirate cool i casual look, onda će vam ove Disney majice i hudice uz vaše omiljene tenisice postati najdraža jesenska kombinacija.

59,00 HRK

Ako bi se vaš tip odijevanja mogao opisati kao ležeran i svaki put se rastopite kada ugledate Mickey Mousea, onda biste svakako trebali škicnuti novitete.