FOTO by Housebrand

Moda

House city torbica u tri boje izgleda skupocjeno, a njena cijena je samo 99 kuna!

Antonija Andabak 09. ožujka 2021.

Prilikom kupovine ostvarujete popust što znači da ćete za nju izdvojiti 79,20 kuna!

Housebrand ima tendenciju stvarati torbice za koje biste rekli da su skuplje no što doista jesu, a u tome leži ljepota dobrog modnog ulova!

Brend je dobio na velikoj popularnosti u posljednjih godinu dana upravo zbog razvijene strategiju pri čemu redovno lansira odjevne komade i accessoriese koji prate trendove za iznos novca koji omogućava obnavljanje garderobe za povoljan novčani iznos!

Tako je i ovoga puta proljetna kolekcija oplemenjena city torbicom u tri boje koje možemo opisati kao čisti klasik među nijansama, a koje istodobno najčešće viđamo u rukama ili ramenu pripadnica nježnijeg spola.

Torbica s lancem – 99,00kn
Torbica s lancem – 99,00kn

Torbica manjih dimenzija u crnoj, beige i boji konjaka čine predivan izbor boja za vječite ziherašice, ali i one koje jednostavno trebaju osvježenje accessoriese-a!

Torbica s lancem – 99,00kn
Torbica s lancem – 99,00kn

Jednostavne siluete, mini torbice sa zlatnim remenom, predodređene su za nošenje u raznim prilikama, od kave s prijateljicama do odlaska na svečanost koja ne zahtijeva glamurozno izdanje, već neformalnu ali sređenu pojavu.

Torbica s lancem – 99,00kn
Torbica s lancem – 99,00kn

Cijena torbice koja dolazi u tri nijanse iznosi 99 kuna, što je u startu odlična cijena, ali tko ne voli dodatne popuste?

Housebrand trenutno omogućuje dvadeset posto popusta na sve kupljene komade, a isti ostvarujete pri obračunu iznosa u vašoj shopping košarici i upisivanjem kupona HOUSE20HR. Jednostavno, zar ne?

Sigurni smo da će vaša shopping košarica biti puna novih stvarčica koje ćete ponosno nositi gdje god krenuli!