FOTO by san-canzian.hr

Putovanja

Hotel San Canzian u Istri će ispuniti sva vaša očekivanja

Mia Vodopija 20. srpnja 2021.

Označite prijateljicu koju biste vodile u San Canzian!

Svatko će reći za svoju zemlju da je najljepša na svijetu, ali mi smo jedni od rijetkih naroda za koje je to uistinu i istina. Ne kažemo uzalud “Lijepa naša”…

Istra, ta magična zelena regija koja se diči bogatom poviješću, slikovitim gradićima, dugačkom obalom okrunjenom bistrim plavim morem, najveći je hrvatski poluotok i najbliža mediteranska destinacija iz većine europskih zemalja.

hotel san canzian

Brojni spomenici pod zaštitom UNESCO-a, poput pulske Arene, Eufrazijeve bazilike u Poreču i mnogi drugi muzeji i palače, nalaze se upravo u Istri.

hotel san canzian okolica

U srcu uvijek tajnovite Istre smjestio se San Canzian, autentični luksuzni Village & Hotel koji raspolaže s ukupno 24 sobe i suita.

hotelski bazen

Nalazi se u Mužolini donjem, srednjovjekovnom gradiću na pola puta između Buja i Grožnjana, mletačke utvrde iz 14. stoljeća koja danas slovi kao najvažnije istarsko umjetničko središte.

hotelski vrt

Imanje San Canzian potpuno je promijenjeno i pažljivo obnovljeno, a s Istrom kao nepresušnom inspiracijom, posebno se pazilo na svaki detalj.

san canzian odmor

Unutarnji dizajn nadahnut je drevnim načinima gradnje, izveden modernim rješenjima te besprijekorno stopljen u srednjovjekovni ambijent.

Kada ste u Istri, morate pružiti svome nepcu i vrhunski gastronomski užitak. Istra je kolijevka izvrsnih nagrađenih maslinovih ulja i vina, a u San Canzianu imat ćete priliku uživati i u nevjerojatnim kreacijama našeg gastro umjetnika i poznatog chefa u sklopu restorana i bara Luciano.

hotelski spa

San Canzian Village & Hotel savršeno je mjesto za okupljanje, za sve vaše svijetle i sunčane životne trenutke.

Ako ovo ljeto putujete u Istru, istražite ponudu San Canzian hotela, za koju smo uvjereni da vas neće razočarati!