FOTO by Sinsay

Dekor

Home dekor pobjednik za veljaču: Sinsay tabure u obliku srca!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2024.

Ako nam je nešto potrebno u vlastitom domu, onda je to definitivno ovaj ljepotan!

Period između blagdana i proljeća ponekad može izgledati kao da traje čitavu vječnost. Nakon što pospremimo blagdanske ukrase, svjesni da još nije vrijeme za proljetne i uskršnje dekoracije, često mozgamo na koji način osvježiti interijer.

Ponekad je dovoljna jedna sitnica da naš ambijent poprimi novo ruho i da, čim uđemo u određenu prostoriju, imamo osmijeh na licu. Dekor koji smo pronašli razvući će vam osmijeh od uha do uha i podići raspoloženje čak i tijekom onih dana koje biste najradije preskočili.

Riječ je o ljupkom tabureu u obliku srca koji smo pronašli unutar online trgovine Sinsay, a koji je stigao netom prije Valentinova.

Ovaj slatki tabure dolazi u puderasto rozoj boji koja će se s lakoćom uklopiti uz različite boje namještaja. Može vam poslužiti kao obična dekoracija, ili na isti možete položiti časopise, kavu, a također vam može biti i odlična potpora za noge, ili savršen stolčić za vaše mališane.

Ovaj tabure bit će izvrstan modni dodatak svakom domu kroz čitavo proljeće, jer se svojom pastelno ružičastom bojom uklapa u nadolazeće razdoblje.

Cijena ovog taburea iznosi 12,99 eura, a pronaći ga možete na sinsay.com/hr!