FOTO by MB Dent

Ljepota

Holivudski osmijeh dostupan na dlanu! Osvojite poklon bon od 1000 kuna!

PR 28. listopada 2022.

Visoka kvaliteta i moderno opremljena klinika

Upravo smo otkrili tajnu savršenog osmijeha… Riječ je o MB Dent timu visoko specijaliziranih stručnjaka koji se smjestio se u širem centru Zagreba. Osim stručnosti, MB Dent je oaza dobrog raspoloženja i prijateljskog pristupa zbog koje više nikad nećete imati strah od posjeta stomatologu.

Pristup MB Denta temelji na uvažavanju želja, potreba te financijskih mogućnosti pojedinca. Njihova je osnovna briga osigurati savršen osmijeh po mjerama pacijenata.

mb dent

Kako bi pružili potpuno zadovoljstvo, u svom radu teže savršenstvu te svojim klijentima nude najkvalitetnije materijale renomiranih svjetskih proizvođača. Vrhunski tim stručnjaka prati sofisticirani ambijent, a klinika je opremljena najsuvremenijom digitalnom opremom finskog proizvođača Planmeca koju koriste prestižne klinike diljem svijeta.

Uz pomoć Planmeca Promax uređaja izrađuju najpreciznije snimke u 3D CBCT u i 2D digitalnom ortopantomogramu. Klinika ima pet suvremeno opremljenih ordinacija i mogućnost digitalnog otiska i skeniranja čeljusti i zubi te brzu izradu protetskih nadomjestaka u CAD CAM uređaju. Iza priče o uspjehu, posvećenosti i stručnosti stomatološke klinike MB Dent krije se specijalist oralne kirurgije, implantologije i magistar zubne protetike dr. Matko Božić, stručnjak čiji bi primjer mogle slijediti njegove kolege u Hrvatskoj, ali i šire.

Stručnjak sa svjetskim obrazovanjem

Nakon dvadesetogodišnjeg kliničkog i stručnog usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu, dr. Matko Božić odlučio je svoje znanje objediniti na jednom mjestu.

Diploma doktora dentalne medicine sa Stomatološkog fakulteta bila je samo početak karijernog uspona, a u njegovom bogatom životopisu nalaze se masteri iz dentalne i estetske protetike, master iz implantologije, specijalizacija iz oralne implantologije i augmentacijskih tehnika, te specijalizacija iz oralne kirurgije.

Dr. Božić školovao se osim u Hrvatskoj i u zemljama poput Švicarske, Njemačke, Amerike, Španjolske, Češke, Mađarske, Švedske, Francuske, Italije, Brazilu i Kubi, što je rezultiralo otvaranjem vrhunske stomatološke klinike.

“Ljubav i strast prema struci oduvijek su moji pokretači koji me motiviraju za savladavanje novih izazova, pa je MB Dent klinika rezultat moje dugogodišnje ljubavi prema stomatologiji, posebice prema dentalnoj estetici i kirurgiji”, objašnjava dr. Božić.

MB Dent klinika lider je u oralnoj kirurgiji i ugradnji zubnih implantata, liječenju parodonta, izrade najsuvremenijih dentalno protetskih kruna i ljuskica, opće dentalne medicine, estetske stomatologije i tretmana lica, DSD – Digital Smile Design i ortodoncije.

“Cilj nam je da svaki pacijent osjeti sigurnost, profesionalnost i zadovoljstvo uz naše znanje i energiju, a njihov nam je osmijeh nagrada”, ističe dr. Božić.

Garancija kvalitete i besplatan prvi pregled

Zadovoljstvo pacijenata i kvaliteta radova na prvom su mjestu MB Denta, zbog čega daju garanciju na sve implantološke i protetske usluge. Kao što je već spomenuto, visoko personalizirani odnos sa svakim pacijentom temeljen je na uvažavanju želja, potreba, te financijskih mogućnosti pojedinca, a prvi pregled je besplatan.

Nakon pregleda, izrađuje se personalizirani plan terapije i ponuda, a u ugodnom ambijentu klinike ljubazno i stručno osoblje učinit će boravak što ugodniji težeći ostvarivanju prijateljstva koje će se njegovati dugi niz godina.

Najviši svjetski standardi stomatoloških usluga, vrhunski materijali i najmodernija tehnologija rezultirali su pozitivnim recenzijama zadovoljnih pacijenata koje su dostupne na našoj web stranici. MB Dent bavi se i dentalnim turizmom. Ova grana turizma potiče dolazak stranih turista u hrvatsku prijestolnicu tijekom cijele godine, što doprinosi promociji Zagreba kao turističke, ali i vrhunske destinacije dentalne medicine.

mb dent

MB Dent stomatološka klinika opravdano se nalazi u samom vrhu renomiranih klinika, stoga je idealna prilika da povjerite zdravlje i izgled svojih zubi, visokospecijaliziranim stručnjacima.

Upite za stomatološke tretmane možete poslati ovdje, a za više informacija obratite se na telefon +385 1 3535 435 ili na e-mail info@mbdent.com. Izgradite tajnu savršenog osmjeha s MB Dent klinikom i rezervirajte svoj termin već danas.

Poklanjamo 1000 kuna za najljepši osmijeh!

Točno u podne, na našoj Facebook stranici imate priliku osvojiti kupon u vrijednosti od 1000 kuna za bilo koju dentalnu uslugu u MB Dent Klinici, modernoj stomatološkoj klinici s najvišim standardom dentalne usluge. Detalje natječaja saznajte na LINKU!