FOTO by Sinsay

Dekor

Ho ho ho! Sinsay upravo lansirao božićnu kolekciju posuđa već od 2,99€!

Daria Lovrić 18. listopada 2023.

Šalice, pladnjevi, ukrasne kutije, tanjuri… Pronađi svog favorita!

Do Božića nas dijeli još dva mjeseca, međutim ništa nas ne sprječava u potrazi za božićnim dekoracijama kojima ćemo ukrasiti naše domove.

Sinsay ukrasni poslužavnik
Sinsay ukrasni poslužavnik – 3,49 EUR

Božić je najposebniji dan u godini, to je vrijeme praštanja, darivanja, ljubavi i dragocjenih trenutaka s obitelji. Taj uzbudljivi period iščekivanja kod nekih počinje nešto ranije, dok kod drugih počinje kasnije.

 Sinsay božićna šalica
Sinsay božićna šalica – 2,99 EUR

U svakom slučaju, popularni brendovi već su krenuli s lansiranjem prvih blagdanskih kolekcija, a mi smo morali pogledati što se nudi. Dosad smo vam već predstavili prve adventske kalendare, preslatke gnomove i ukrasne jastučiće, a sada nas je s nogu oborila nova Sinsay kolekcija posuđa.

Sinsay božićni dekor

Unutar Sinsay asortimana pronaći ćete preslatke šalice, tanjure, ukrasne pladnjeve za kolače i kutije za keksiće i to po vrlo primamljivim cijenama.

Naš favorit je predivan spremnik za pohranu u obliku poklona. Efektni primjerak dolazi u kombinaciji crvene i bijele boje i savršen je način za čuvanje prhkih kolačića čiji će se miris uskoro proširiti našim domovima.

Sinsay ukrasni spremik za pohranu
Sinsay ukrasni spremik za pohranu – 7,99 EUR

U ovom magičnom periodu koktele i druga hladna pića zamjenjujemo toplima, stoga obavezno škicnite kolekciju šalica s božićnim motivima. Neodoljive šalice možete pronaći već od 2,99€ .

Sinsay božićna šalica – 2,99 EUR

Naše favorite škicnite niže u galeriji ili putem Sinsay web trgovine.