FOTO by Stradivarius

Moda

Hladnije dane dočekujemo u šarmantnom Coca-Cola džemperu iz Stradivariusa

Krešimir Šustić 31. kolovoza 2020.

Vladar jesensko-zimske garderobe vraća se u velikom stilu!

Dok odbrojavamo zadnje dane ljetne sezone, police u trgovinama popunili su topliji komadi, koji jedva čekaju da budu nošeni od strane fashionistica u dnevnim i večernjim lookovima.

Naše će ormare ponovno okupirati favoriti za kojima posežemo kada se želimo ugrijati i zaštititi od niskih temperatura, te izgledati kao da smo sišli sa svjetskih modnih pista.

Među njima se posebno ističu džemperi, idealni za prevrtljivo vrijeme koje nas očekuje i zahtijeva da na stylish način ubacimo nekoliko različitih slojeva odjeće u naše modne kombinacije.

Neki od najpoželjnijih modela ukrašeni su raznim motivima, uzorcima i dodacima, a baš kao i svake prethodne godine, iznova nas oduševljavaju svojim upečatljivim izdanjima.

Kako bi u svoje garderobe ubacili trendi i bezvremenske vladare uz koje ćemo lakše podnijeti hladnoću, naš modni radar je krenuo u potragu za primjercima koji oduzimaju dah na prvi pogled.

Stradivarius web shop u svoju ponudu je ubacio crvenog ljepotana kojeg krasi logo popularnog gaziranog pića, Coca Cole, a bez obzira na to jeste li ljubitelj najpoznatijeg pića s mjehurićima na svijetu, morate priznati da biste ga poželjeli imati u svojoj garderobi.

Basic komad jednako dobro pristaje uz traperice, suknje i tenisice u casual kombinacijama, kao i uz košulje za one malo svečanije prigode u kojima je prihvatljiva doza razigranosti.

Svoj primjerak po povoljnoj cijeni od samo 149,90 kn, možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupovinom putem LINKA.

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik, nedavno je objavila na svom Instagram profilu video u kojem pokazuje koliko je “opsjednuta” s popularnim gaziranim pićem, stoga ne sumnjamo da će ovaj trendi komad pronaći mjesto u njezinoj garderobi.