FOTO by Next

Zabava

Harry Potter znalci gdje ste? Zadivite svoju obitelj i prijatelje znanjem i odnesite pobjedu na kvizu!

Daria Lovrić 14. studenoga 2023.

Društvena igra koja testira znanje o svijetu čarobnjaštva!

Harry Potter filmska serija, bazirana na istoimenim knjigama britanske spisateljice J.K. Rowling, postala je jedna od najuspješnijih i najomiljenijih filmskih franšiza u svijetu.

 Harry Potter Ultimate Movie Quiz
Harry Potter Ultimate Movie Quiz

Serija obuhvaća osam filmova, snimljenih u razdoblju od 2001. do 2011. godine, prateći odrastanje mladog čarobnjaka Harryja Pottera i njegovih prijatelja Rona Weasleyja i Hermione Granger u Hogwarts školi čarobnjaštva.

Ova serija filmova osvojila je srca gledatelja diljem svijeta zbog svoje fantastične priče, izvrsne glumačke postave i spektakularnih vizualnih efekata. Svi smo u jednom periodu svog života maštali o tome kako bi bilo imati moći i glumili svoje omiljene superjunake i čarobnjake.

Vjerujemo da ste pogledali svaki film o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu i to nekoliko puta, stoga ćete zasigurno uživati u društvenoj igri koja je zapravo filmski kviz o Harryju Potteru.

U narednim mjesecima sve ćemo više vremena provoditi kod kuće uživajući s obitelji i prijateljima u društvenim igrama i filmskim maratonima. Ovaj vrhunski filmski kviz daje vam priliku da zadivite svoju obitelj i prijatelje svojim znanjem o svih osam filmova, od Harryja Pottera i kamena mudraca do Harryja Pottera i relikvija smrti – 2. dio.

Naime, igra se sastoji od 1600 kartica s pitanjima i također prikazuje odgovor s kratkim objašnjenjem o temi. Cilj je prvi sakupiti cijeli set od 8 filmskih kartica.

Harry Potter Ultimate Movie Quiz savršen je dar za sve obožavatelje Harryja Pottera i dolazi u prekrasnoj kutiji u koju se svi dijelovi mogu pohraniti kada igra nije u upotrebi. Ako ste zagriženi fan svijeta čarobnjaštva ili znate nekog tko jest, ovaj savršen božićni poklon potražite putem Nexta, po cijeni od £20.