FOTO by Amazon

Dekor

Harry Potter set posuđa za magičnu čajanku s najboljim prijateljicama

Daria Lovrić 10. listopada 2023.

Porculanski primjerci s čarobnim detaljima uvertira su u cozy period pred nama…

Ravno iz čarobnjačkog svijeta Harryja Pottera stiže nam prekrasan set posuđa koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer i unijeti magičnu notu u vaša druženja. Svoje goste oduševite porculanskim setom za čaj koji se sastoji od čak 10 dijelova Marauderove mape.

Harry Potter set za čaj
Harry Potter set za čaj – $109.99

Naime, efektan set sa zlatnim detaljima ima čarobni tematski dizajn, s efektnim detaljima najpoznatije pljačkaške karte. Harry Potter Saga publiku je upoznala s brojnim magičnim predmetima, mjestima i čarolijama, a jedan od najupečatljivijih predmeta je Marauderova karta.

Harry Potter set za čaj

Harry Potter posuđe koje svaki fan magije mora imati

Karta inače prikazuje svaku učionicu, hodnik, kut, pa čak i tajne prolaze Hogwartsa i sve u njemu.

Harry Potter set za čaj

U setu koji smo pronašli putem Amazona se nalazi preslatki čajnik koji sadrži kartu pljačkaša i čaroliju s tekstom „Svečano se zaklinjem da ne namjeravam ništa dobro.“

Svaka šalica za čaj predstavlja jednog od kreatora Marauderove karte, uključujući Moonyja, Crvorepa, Padfoota i Prongsa.

Zlatno obrubljeni tanjurići za čaj imaju odgovarajuće zlatne detalje sa slikom Hogwartsa u sredini. Set za magičnu čajanku sadrži 1 čajnik s poklopcem, 4 šalice za čaj i 4 tanjurića.

Sve ćemo više vremena provoditi zatvoreni u kući uz topli napitak i omiljeno štivo. Sada je idealan trenutak da uz ovaj must-have set napokon osjetite dašak magične atmosfere koja je vladala u velikim hodnicima popularnog dvorca i u svom domu.