FOTO by Toynk

Dekor

Harry Potter posuđe koje svaki fan magije mora imati

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Neka vaš stol zablista baš poput onoga u Hogwartsu!

I devet godina nakon što je izašao zadnji dio filma o najpoznatijem čarobnjaku današnjice, Harry Potteru, fanovi diljem kugle zemaljske vjerno skupljaju proizvode kojima pokazuju svoju ljubav i vjernost prema likovima koji su se pojavljivali u serijalu.

Osim t-shirta, šalova, kapa, ruksaka i raznih igračaka, svaki pravi obožavatelj trebao bi u svojoj privatnoj kolekciji posjedovati i neki od predmeta koje je izbacio web shop Toynk.

Radi se o posuđu koji možete s ponosom izvaditi na stol ako imate skup ljubitelja čarobnjaštva ili ukoliko vam je netko od gostiju opčinjen istim.

Ako pokušavate da vaša blagovaonica izgleda kao sjajna dvorana u Hogwartsu u kojoj su mladi čarobnjaci provodili dane, onda je ovo prava prilika za vas koju ne smijete propustiti.

Napokon možete osjetiti dašak magične atmosfere koja je vladala u velikim hodnicima popularnog dvorca ispunjenog magijom dodavši neki od ovih must-have proizvoda.

Možda vas zainteresira iridescentna šalica za kavu uz koju ćete svako jutro započeti s čarolijom ili čajnik i zdjela za juhu koji podsjećaju na kotao u kojem su omiljeni junaci pripravljali čarobne napitke.

Tu su i party set i šalice uz koje će svaki tulum biti u tonovima magije, te tanjuri i popularne bočice za vodu uz koje će vas na svakom koraku pratiti vaši omiljeni junaci.

Cjelokupan asortiman možete pogledati na LINKU, a naše favorite, koje smo izdvojili, u galeriji koja slijedi u nastavku.