FOTO by River Island

Moda

Haljina s točkicama, mašnom i predimenzioniranom čipkastom kragnom postaje nam nova ljubimica

Krešimir Šustić 23. studenoga 2020.

Sofisticiran komad koji ćemo nositi u večernjim, party i svečanijim izdanjima

Dolaskom adventskog dijela godine, sve više ćemo prisustvovati raznim domjencima, zabavama i opuštenim druženjima za koja ćemo se malo više dotjerati i izvući ono najbolje iz naših ormara.

Iako trenutno prevladavaju i najviše pažnju oduzimaju odjevni predmeti ukrašeni raznim božićnim motivima, crna haljina je i dalje jedan od boljih izbora kojim možemo postići sofisticiran look.

Znamo da crna boja odiše elegancijom i s lakoćom je možemo nositi u svim situacijama, neovisno o našem stilu odijevanja i o komadima u kojima se najbolje osjećamo.

Švrljajući raznim web shopovima, naš modni radar je zapikirao jednu ljepoticu u spomenutoj boji koja nam dolazi s potpisom brenda River Island.

Mini izdanje dolazi u popularnom točkastom uzorku koji je krasio brojne proljetne i ljetne modne kombinacije, te je odlučio ostati još neko vrijeme u našim garderobama.

Osim zanosnih bijelih točkica, ukrašena je preslatkom crnom mašnom i predimenzioniranom čipkastom kragnom koja joj daje posebnu dozu šarma, koji nam je potreban u tmurnim zimskim mjesecima.

Odlično je možemo ukombinirati s gležnjačama, visokim čizmama, bundama i statement modelima torbica u svim onim svečanijim, večernjim i party stajlinzima.

Primjerak ove zanosne haljine dostupan je na službenoj stranici robne marke, a možete je naručiti na kućni prag klikom na LINK.