Kultura

Halid Bešlić u Areni Zagreb održao valentinovski koncert

admin 14. veljače 2018.

Glazba nije profesija, glazba je nešto što se voli i u njoj ostajem do kraja

Halid Bešlić Arena Zagreb – Prošle su čak četiri duge godine, otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb. Ne voli se u ničemu ponavljati pa baš zato i nastupa tako rijetko u Areni, a mogao bi puno češće jer svaka bi bila rasprodana, ali kako kaže i sam Halid:  “Glazba nije profesija, glazba je nešto što se voli i u njoj ostajem do kraja.”

Halid Bešlić Arena Zagreb

Publika ga obožava, njegove pjesme svojevrsne su himne za zaljubljene, duga prijateljstva i odlična zabava za dobro društvo. U ovoj magičnoj brojci četiri, osim što svake četvrte godine puni Arenu Zagreb, krije se još jedna simbolika.

Naime, upravo je Halidu pošlo za rukom da četiri puta dupkom napuni Arenu koja je mnogim njegovim kolegama nedostižan san, a onima koji je napune, kruna njihove karijere.

Halid Bešlić Arena Zagreb

Iako skroman po tom pitanju, ako pitate Halida on samo želi da se on i njegova publika okupe na istom mjestu u isto vrijeme i zajedno zapjevaju pjesme poput Miljacke, Romanije, Malo je malo dana, Prvi poljubac, Tešanj… i mnoge druge predivne uspješnice.

Poslušajte pjesmu s kojom je Halid Bešlić započeo ovu prekrasnu valentinovsku večer.

Nije dugo trebalo da na red dođe legendarni Halidov hit “Čardak”. Poslušajte.

Nastavili su se redati hit za hitom, a svaku pjesmu iz svog glasa popratila je i oduševljena publika

Ne sumnjamo da će Halid Bešlić nastaviti svoju tradiciju i ne sumnjamo da ćemo ga opet slušati u Areni Zagreb. Halid Bešlić Arena Zagreb.