FOTO by H&M

Moda

H&M traper haljina za bezbroj stylish i casual kombinacija!

Viktoria Mikulić 17. veljače 2021.

Ova ljepotica idealna je za streetyle look...

Traper je materijal kojem je teško pronaći manu. Možda upravo zbog te jednostavnosti kojom odiše, postiže toliku popularnost u svijetu. Sve što je napravljeno u denim izdanju u trenu postane hit, bez obzira je li riječ o trapericama, jakni, torbi ili možda tenisicama.

Već desetljećima zauzima visoku poziciju na ljestvici odjevnih predmeta te je ujedno i jedan od najzastupljenijih u tom segmentu.

Najčešće se baziramo na traperice, jer gotovo da nema tjedna, a da u iste ne uskačemo. No ovog puta, odabrali smo najženstveniji odjevni predmet u spomenutoj varijanti – haljinu.

H&M je u svoju rubriku noviteta uvrstio jednu traper haljinu koja je klasik, a koja je dobrodošla u pregršt izdanja. Riječ je o kratkoj traper haljini koja iako izgleda strukirano, dolazi u rastezljivom pamučnom keperu sa širokim naramenicama.

Model je nosi uz bijelu dolčevitu koja joj daje onaj potreban kontrast. Idealna je za nošenje zimi uz grilonke, visoke čizme, kao i uz oxford cipele.

Također, u proljeće i ljeto je idealna i za samostalno nošenje, uz natikače ili sandale, a odlično će izgledati i uz još pokoji traper komad poput jakne.

Vidimo je u svim onim bezbrižnim aktivnostima kada ne razmišljamo o ničemu i jednostavno se prepuštamo uživanju.

Ako se i vas jednako dojila nova H&M ljepotica, možete je naručiti putem linka po cijeni od 24,99 €!