FOTO by H&M

Moda

H&M nas je iznenadio ovom crno-bijelom točkastom ljepoticom

Mia Vodopija 09. prosinca 2021.

U ovoj haljini, obećajmo da će sva pažnja biti na vama

Prijateljica te je pozvala na svoj božićni party još u listopadu. Tema je ‘Eleganza extravaganza’ i moraš se potruditi zadiviti svojom odjevnom kombinacijom.

Nakon pozivnice u listopadu, nasmiješiš se misleći kako imaš dovoljno vremena za očaravajući look, no sada je skoro polovica prosinca, a ti još nemaš outfit. Već panično pretražuješ ponude omiljenih brendova u nadi da ćeš pronaći savršeni kombinezon, bluzu i hlače, suknju ili haljinu.

Joj zašto je sve isto, tamno i šljokičasto, pitaš se skrolajući Instagramom pod pauzom na poslu. Baš kada misliš odustati i izaći iz aplikacije, ona se pojavi na tvom ekranu. Vidiš ju i ne možeš vjerovati – da, to je zbilja ona, prava kombinacija za ekstravagantan party.

Ovo nije tip haljine koji ćeš nositi bilo gdje, o ne, ovo je najluđa stvar samo za zbilja posebne prilike.

Švedski modni div, H&M, iznenadio te je opet ovom ljepoticom koju krasi točkasti uzorak. Crno-bijela haljina s korzetom napravljena je od stopostotnog poliestera i izgleda kao komad koji je ispao s modne piste.

Iako ju u ovim hladnim danima ne možeš baš nositi samu, mi toplo preporučujemo da ju nosiš s tankim čarapama boje kože, decentnim nakitom i cipelama s visokim potpeticama.

Ne sumnjamo niti najmanje da će ova crno-bijela točkasta haljina biti H&M-ov bestseller! Nemoj propustiti ovako dobar komad o kojem će se još dugo pričati.

Trenutna cijena haljine iznosi 399,00 €, a naručiti je možeš OVDJE.